Cultivarea inteligenței parentale- o conferință de neratat

Cum ar arăta viața ta acasă, dacă te-ai putea conecta mai ușor la copiii tăi, stârnindu-le atenția, curiozitatea și receptivitatea față de ceea ce este important pentru voi ca familie?

Cum ar fi dacă ai observa că între voi există o mai bună cooperare?

Cum ar fi dacă ați înlocui, cu toții, rigiditatea sau dramele emoționale cu starea de prezență conștientă și flexibilitatea psihologică?

Cum ar fi dacă adolescenții și copiii și-ar putea exprima mai ușor propriile emoții și sentimente, evitând astfel certurile și discuțiile inutile?

Cum ar fi să știi exact ce să-i spui copilului, pentru ca creierul acestuia să treacă de la starea de reactivitate la cea de receptivitate?

Cât ați fi cu toții de fericiți dacă tu, ca adult, ai avea informații corecte și validate științific despre ceea ce este sănătos și ce este nociv pentru starea de bine a familiei tale?

„Cultivarea inteligenței parentale prin curaj, compasiune și conectare” este conferința în urma căreia vei primi răspunsuri la aceste întrebări extrem de importante pentru un părinte.

Trei experți consacrați în parentingul românesc urcă pentru prima dată pe aceeași scenă: Diana Stănculeanu (Salvați Copiii), Urania Cremene și Gáspár György

Conferința este parte din programul național #REvoluțiaRelaționalăÎnRomânia, având ca obiectiv promovarea sănătății relaționale, prin cultivarea inteligenței emoționale și interpersonale, manifestată sub toate formele ei.

Așa că părinți, bunici, bone, educatori, specialiști în sănătate, psihologie și psihoterapie, dar și reprezentanți ai social media sunt așteptați deopotrivă, informațiile transmise fiind accesibile și esențiale atât familiilor și specialiștilor în domeniul sănătății mintale, cât și bloggerilor și mai ales reprezentanților din sistemele educaționale.

Părinții și îngrijitorii din zilele noastre au șansa de-a cultiva flexibilitatea, receptivitatea și reziliența copiilor de azi și a adulților de mâine, dacă își ajustează stilurile parentale prin dezvoltarea inteligenței parentale.

Așadar, București, 29 octombrie, 09.30, Biavati Events, o conferință de neratat. Evenimentul este moderat de Paula Herlo, iar biletele costă 200 de lei și pot fi cumpărate de aici.

Mesaj de la Urania Cremene: „Până să apară copiii, cuplul părea a fi un întreg, în care cei doi își terminau unul altuia propozițiile. Mai apoi, unul sugerează căciulița pe cap, celălalt susține călirea. Unul consideră că răsfățul este nociv și acționează mai dur, în timp ce celălalt își ia puiul în brațe, ferindu-l de cearta arțăgoasă… Și acesta este numai începutul.

De ce avem stilul parental pe care îl avem și cum influențează aceste diferențe dinamica în cuplu? Ce impact au aceste diferențe asupra felului în care ne educăm copiii și ce se întâmplă pe termen lung? Cum putem ajunge la un consens, acolo unde pare că nu există niciunul? Vin-o să afli toate acestea…”