Fiecare copil visează să ajungă într-un parc de distracții. Îi poți împlini marele vis cu ajutorul Secom®. (P)

Anul trecut, am vizitat Disneyland-ul. Era un mare vis de-al Sophiei. Și, sincer vorbind, și pentru noi era o dorință imensă de a colinda prin imensul parc de distracții alături de ea.

Am stat trei zile și a fost o experiență genială. E foarte greu de explicat în cuvinte ce simt copiii când ajung acolo. Când spun copii, mă refer chiar și la noi adulții.

Sute de distracții, sute de personaje, sute de lucruri inedite. Trei zile copilul meu a avut pe față o imensă fericire, a râs tot timpul și și-a creat amintiri pentru o viață. La momentul respectiv, am povestit aici pe îndelete despre experiența noastră în locul magic.

Ne-a costat aproximativ 3000 de euro, dar am dat fiecare bănuț cu zâmbetul pe buze. Pentru că a meritat.

Anul acesta, Sophia visează să ajungă la Legoland, o altă superbitate de parc de distracții. Încă ne mai gândim dacă vom ajunge acolo, pentru că nu e nici acesta deloc ieftin. Totuși, de aproape un an, Sophia strânge bani pentru Legoland. Pe bune! Din alocație, din muncile pe care le mai face în casă, din darurile bunicilor, pune toți bănuții deoparte pentru acest mare vis. Și a strâns măcar pentru biletele de intrare. Așa că… aproape sigur vom ajunge și la Legoland.

Ei bine, puteți vizita și voi oricare dintre aceste parcuri de distracție sau altele, la alegere, cu ajutorul Secom®. Ba chiar, dacă aveți noroc, toată vacanța va fi absolut gratuită.

Hai să vă povestesc pe îndelete.

Până pe 30 iunie, Secom are o campanie foarte faină, „Secom®te trimite în parcul tău de distracții favorit din Europa. Campania se desfășoară atât în magazinele fizice Secom®, cât și pe www.secom.ro.

Mecanismul campaniei este simplu:

 1. Cumperi cel puțin două produse din portofoliul Secom din cele 14 Magazine Secom® sau de pe magazinul online secom.ro
 2. Înscrii bonul fiscal/numărul de comandă online:
  • în magazinele Secom®prin tableta și aplicația puse la dispoziție (nu se aplică pentru comenzile online) SAU
  • pe site-ul www.secom.ro în secțiunea dedicată campaniei /pas 2 „înscrie bonul”

3. Câștigi automat un premiu instant constând în unul dintre cele 5 tipuri de premii din campanie: geluri de duș Andalou Naturals – Citrus Sunflower Uplifting Shower Gel 50ml, măști pentru față Andalou Naturals – Instant hydration hidro serum facial mask 15 ml, Toothpaste Tablets, pahare cu pai, Vouchere de reducere – 20% la cosmeticele naturale Andalou Naturals și 10% la suplimentele alimentare din portofoliul Secom®

4. Intri în tragerea la sorți pentru premiul cel mare, constând într-o excursie într-unul din cele mai cunoscute 10 parcuri de distracție din Europa, la alegere: Disneyland Park, Europa Park, Legoland, Portaventura, Gardaland, Efteling, Gradinile Tivoli, Alton Towers, Prater, Liseberg. Voucherul de excursie Happy Tour are o valoare de 14,000 Lei (TVA inclus).

Toate detaliile campaniei inclusiv adresele magazinelor Secom® le găsiți în regulamentul campaniei disponibil aici.

DA, MARELE PREMIU ESTE O EXCURSIE ÎN VALOARE DE 14 MII DE LEI !!!! ÎNTR-UN MARE PARC DE DISTRACȚII DIN EUROPA!

SINCER, MI SE PARE GENIAL! MECANISM SIMPLU DE ÎNSCRIERE, PREMIU FANTASTIC!

Mai am și eu un anunț pentru voi, mai ales că folosim produsele Secom®- de exemplu, despre vitamina C de la ei, Sophia spune că este delicioasă.

CONCURS TATICOOL

Timp de o săptămână, organizez un concurs pentru cititorii mei fideli.

Ofer 2 premii de la Secom®, kit-uri de călătorie, constând în suplimente alimentare și cosmetice naturale de mare ajutor în vacanță:

 • Probiotice Jarro Dophilus Eps, pachetul de calatorie, pentru o digestie echilibrată în vacanță.
 • Alive, un complex de 133 de ingrediente esentiale naturale, pentru necesarul tău zilnic de energie.
 • Set de călătorie 4 Mini produse + Portfard Andalou Naturals ce conține un gel de duș, loțiune de corp, șampon, balsam.

Mecanismul concursului TU CE PRODUS FOLOSEȘTI DE LA SECOM®?

 • te înscrii la concurs printr-un comentariu la postarea acestui articol în facebook. Mesajele participanților vor fi colectate de pe facebook, nu din blog.
 • comentariul trebuie să conțină un link de pe site-ul secom.ro cu produsul pe care tu deja îl folosești de la ei sau ai vrea să-l folosești, ți se pare util.
 • comentariul trebuie să mai conțină câteva cuvinte din partea ta despre motivele pentru care folosești acel produs sau ai vrea să-l folosești.
 • pentru a fi validat, un comentariu trebuie să conțină ambele elemente solicitate.
 • va fi luat in considerare un singur comentariu pentru fiecare cont de facebook
 • Prin înscrierea la concurs, participanții își dau acordul în scopul utilizării datelor lor personale exclusiv în cadrul acestei campanii, pentru a fi contactați ulterior, în cazul în care vor fi desemnați câștigători.
 • Taticool nu va folosi datele acestor persoane în alte scopuri decât cele menționate mai sus.
 • Extragerea celor două premii va fi realizată o singură dată, la finalul concursului, prin soft-ul woobox, care va extrage comentariile unice din facebook și va selecta aleator 2 câștigători.

Acestea fiind zise, vă mulțumesc pentru lectura acordată și vă doresc succes. Atât pentru câștigarea premiilor oferite de mine, cât și pentru MARELE PREMIUUUUUU!!!!- EXCURSIA ÎNTR-UN MARE PARC DE DISTRACȚIE! UN SUPER PREMIU PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE, ÎN VALOARE DE 14 MII DE LEI!!!