„Voi fi piratul tău!” Un eveniment Danonino serios cu oameni complet neserioși

danonino

Mare pirat ce voi fi joi seara. Voi fi piratul Dino, care o salvează pe prințesa Amedeea. Zâmbesc instantaneu la gândul ăsta. M-au nimerit! Auzi, pirat! Păi nu sunt eu ditamai piratul?! Păi cum să nu!

Dacă așa a vrut un copiluț care a creat o poveste cu pirați și prințese, așa să fie! Cei de la Danonino i-au provocat pe copii să creeze povești și câteva dintre lucrări au fost selectate pentru a fi puse în scenă.

Într-una, eu sunt personaj. Alături de Ioana Ginghină, care, evident, este prințesa. Nu am eu experiență de actor, și din acest motiv am mari emoții, dar sper să fiți indulgenți cu mine. Până la urmă, voi fi personajul din povestea unui copil creativ și voi încerca să-i aduc în realitate lumea lui imaginară.

Momentul artistic face parte din campania Danonino „Spune DA creativității” și, pe lângă scurtele piese de teatru, joi, ora 18.00, câțiva specialiști de marcă le vor vorbi celor interesați despre importanța poveștilor în dezvoltarea cognitivă și emoțională a copiilor.

Nu vă dau adresa evenimentului, pentru că toate locurile au fost deja ocupate. Dacă sunteți interesați/ interesate, ne puteți urmări live, începând cu ora 18.00, pe Social Moms (link-ul către site).

V-am pupat, mă duc să cutreier mările și oceanele! Doar trebuie să-mi intru în rol!