Vă jur: 5 ore mă voi uita încontinuu la Doctorița Plușica!

E sfârșitul ăsta de an… într-un mare fel. Ca la balamuc! Sincer! Toată lumea zici că a înnebunit! Toți vor ceva, toți vor repede, dacă se poate ACUM! Adică muncă, muncă, muncă!

Nu mă plâng, Doamne ferește! Că tare rău e când nu ai treabă! Am trecut și prin asta cândva. Așa că să fie muncă!

Dar de abia aștept zilele de sărbători. Dintr-o dată toată lumea se liniștește. Nimeni nu mai iese din case, nimeni nu mai lucrează, nimeni nu mai cere vreun raport. E liniște și pace dintr-o dată!

Și de asta îmi place mie Crăciunul! Că brad, că mâncare, că daruri, dar și că liniște! Multă liniște.

Vă jur nu voi face nimic în toată perioada. Oricum, de Crăciun, plecăm cu toții la Sibiu și ne gătesc alții, dar, nici în cele două- trei zile înainte de Crăciun, nu voi face nimic.

Doar voi sta! Doamne, de abia aștept! Mă așez pe canapea, îmi iau o cană cu ceai/ cafea/ vin fiert și vegetez! Da și mă voi uita la desene animate!

N-am cum altfel! Îmi iau copilul în brațe, care altfel îmi va sta pe cap, la propriu, și ne vom uita la desene animate. Cel puțin o zi nu mă mișc de pe canapea.

Și vom vedea împreună toate desenele Disney Junior posibile: Sofia Întâi, Garda Felină, Miles în spațiu, Clubul lui Mickey Mouse, Doctorița Plușica, tot, nu ratăm niciunul.

Pe cuvânt! Chiar voi fi și eu încântat de ele! Pentru că voi STA! Și prefer desenele animate de postul ăsta față de multe altele. Sunt drăguțe, educative, fără violențe, perfecte pentru câteva zile de sărbătoare, când stai în casă, iar copilul e cu tine.

Că nu poți să-i ceri lui Moș Crăciun să-l ia la el vreo câteva zile tocmai în perioada asta! Nu poți, nu?! Mda, nu poți. Doar îmi trecuse un gând. Dar nu era în spiritul sărbătorilor. Că sărbătorile înseamnă familie și cadouri pentru cei mici. Și… totuși…

Glumesc. N-aș trimite-o pe Sophia de acasă tocmai de Crăciun. Poate doar aș lua-o pe maică-sa să dispărem noi de acasă! 🙂

Hai că vom fi toți, în familie. Și ne vom uita la desene animate! La doctorița Plușica! De abia aștept! Sincer. Fac pariu că rezist nemișcat pe canapea, la Plușica, cel puțin 5 ore.  Mai ales că Disney anunță un program special de Crăciun. (Vedeți că pe site-ul lor sunt și niște joculețe faine pentru copii, dar și imagini cu toate aceste personaje, imagini pe care le puteți printa, ca, apoi, cei mici să le coloreze.)

Voi? Fac pariu că vă surâde ideea cu Plușica! Ce veți face sărbătorile astea?