Unde-i plin de mămici, hop și eu!

2

Știți vorba aia „Te bagi ca musca-n lapte!”. Mă, dar nu mă las! Pe bune, dacă mă dovește, mergem până în pânzele albe. Idee până la moarte! Taticool tot înainte!

Hai să vă explic ce și cum, de unde atâtea pene înfoiate.

Primesc un mail de la Cristian Manafu. Dacă nu știți cine este și voi vă dați bloggeri, e rău de voi. Tipul un guru al internetului, un fel de tatăl lor în zona de bloguri și site-uri. E mare de tot.

Și-mi scrie să mă invite ca speaker la un eveniment anual, organizat de el, o fițoșenie, o chestie de prestigiu pentru orice bloger: „Social Media for Parents 2016”.

Vă dați seama că am răspuns „Prezent” imediat. Cum să vă fac să mă înțelegeți exact: când te cheamă Manafu la o conferință despre online și te invită să fii speaker, te duci ca atunci când dădeai buzna în farfuria de clătite făcute de mamă o dată pe lună. Cam așa te duci, diferența e că clătitele lui Manafu sunt și mai rare.

1

Măi, și bucurie mare de tot pe mine. Na, un blog lansat în urmă cu 6 luni, iar stăpânul lui să fie invitat la o asemenea conferință, lângă zeii internetului… Fiță maximă pentru mine, pieptul plin de mândrie că-ți confirmă succesul și greii din domeniu.

Și deodată m-a lovit trăsnetul.

Dau să citesc mai multe despre conferință, să mă gândesc ce să pregătesc etc. Și uite ce scrie la „Despre eveniment”.

„Social Media for Parents va avea loc pe 20 iulie 2016 si este o conferinta locala dedicata parintilor activi in mediul online, care vizeaza tendintele lansate de mamele care scriu pe bloguri.

Nu vi se pare nimic ciudat, chiar nimic? Măăăăăă!

Eu așa discriminare n-am trăit în viața mea! Pe bune! Cum adică „tendințele lansate de mamele care scriu pe bloguri”? Dar eu ce-s? Eu nu contez?

Ba contez! Într-un ocean de mămici, sunt singurul tătic vizibil, singurul cu un blog de parenting de succes. Și da, sunt singurul blogger masculin invitat la conferința asta.  Și nu mă voi opri aici cu conceptul Taticool. Voi scrie, îl voi extinde, voi lansa proiecte noi. Pentru că fac toate astea pentru copii. Pentru fiică-mea, dar și pentru ai voștri. Pentru că un copil fericit are nevoie de ambii părinți, de părinți iubitori și implicați.