Un serviciu nou de tv cu care s-ar putea să văd și eu meciurile Naționalei (P)

De vreo trei săptămâni, am creat un obicei cu Sophi: duminica dimineața ne uităm împreună la un episod din Harry Poter. Stăm amândoi în pijamale, eu cu cafeaua, și petrecem timp împreună captivați de magia seriei.

Am vrut să creez momentul acesta pentru că Soph a început să ne spună că se simte neglijată. Chiar dacă e o falsă impresie, o înțeleg. Bebelușul a acaparat toată casa și implicit și pe noi. În plus, Sophia are alte preocupări decât frățiorul, e mult mai mare și nu putem să-i implicăm pe amândoi în aceleași jocuri. Așa că am creat momentul de duminică dimineața pentru ea.

Deschidem Netflix-ul și dăm play. Și ne uităm doar noi doi. Bine, ne dorim să ne uităm doar noi doi, pentru că adesea bebelușul și mămica ne iau cu asalt. Bebele vede televizorul pornit și cere muzică pentru copii de pe youtube. Iar mami ceva știri. Și începe bătălia pe telecomandă. Un singur ecran, trei- patru cereri diferite. Să nu uităm că și tati mai are chef de un meci live, dar clar n-are nicio șansă în fața celorlalți.

Iar noi avem un singur televizor. Atunci când am decis să nu instalăm televizoare în dormitoare, mi s-a părut o decizie genială. Să mai petrecem serile și doar ochi în ochi, nu doar ochi în ecrane. Doar că sunt momente când vrei să vezi ce vrei tu, nu ce vor ceilalți. De exemplu, meciurile Naționalei, nu de alta, dar am ratat ultima victorie a tricolorilor fix din cauza a câtorva maimuțele care săreau în pat. În pat la tv. Părinții cu copii mici știu ce zic!

Cred că exact la “nebunia” din casa noastră s-au gândit cei de la Vodafone când au lansat Vodafone TV. Serviciul este disponibil de câteva zile și mi se pare foarteeeeee șmecher.

Ei spun că Vodafone TV este un serviciu inovator, ce include cel mai mare număr de posturi tv și cele mai multe aplicații de video streaming din Ro. În plus, primești, la abonare, în premieră pe piața din România cu setup- box 4K (da, da!!!! 4k) dar și mii de ore de conținut video.

Serviciul îți oferă acces rapid la Netflix, Amazon Prime, HBO Go, dar și Youtube și Youtube kids.

Vodafone TV, cu internet fix și wi-fi de 500 Mbps, costă 17 euro/ lună, iar, timp de doi ani, ai acces gratuit la HBO  și HBO GO.

Prețul mi se pare accesibil, competitiv, iar faza cu setup-ul 4k e foarte faină.

Dar ce îmi place cel mai mult la acest nou serviciu e accesibilitatea de pe orice ecran. Poți începe să te uiți la un meci live!!!, da, meciurile Naționalei, de exemplu, pe telefonul mobil sau pe tabletă și, când ajungi, acasă, evident te muți pe televizor. La mine, cred, însă, că fluxul natural ar fi invers: începe meciul la tv și mă mut pe balcon cu telefonul, ca să scap de gura soției care nu suportă fotbalul.

În paralel, mai am posibilitatea de a vedea meciul mai târziu, după ce adoarme toată lumea, pe tv, pentru că setup box-ul respectiv înregistrează toate canalele tv timp de o săptămână.

Hai să nu zic că mă gândesc doar la mine! Vodafone TV are și Kids’App, o secțiune cu conținut pentru copii, organizat pe canale sau personaje. Iar fain, pentru un adult, la serviciul acesta pentru cei mici, este că are control parental și îi poți stabili ora la care să se închidă. 🙂

Una peste alta, la 17 euro/ lună, Vodafone Tv e foarte interesant. Este sub prețul oferit de alte companii de cablu și internet și vine și cu setup box-ul acela 4k ce-ți permite să vizionezi pe mai multe ecrane sau să vezi mai târziu programul favorit. Plus tot felul de gratuități oferite, prin care, spun cei de la Vodafone, faci o economie de 120 de euro, în cei doi ani de abonament.

Apără Tătărușanu!