Un loc fain, unde tu poți face cumpărături, iar copilul se distrează gratuit

Sărbătorile ne bat la ușă, iar Moșul așteaptă ca părinții, în roluri de spiriduși, să-i umple tolba. Dar, de multe ori, e foarte complicat să lași copilul undeva, iar tu să mergi la cumpărături. Mai ales că nu trebuie să afle cine sunt spiridușii lui Moș Crăciun. În plus, urmează vacanța de sărbători și chiar va fi o misiune imposibilă să lași pe undeva copilul, ca tu să mergi după cadouri.

Veranda Mall, noul mall deschis în zona Obor, mi-a atras atenția printr-o campanie care tocmai asta îți propune: să lași copilul la locul de joacă, iar tu să te duci liniștit să-ți îndeplinești rolul de spiriduș. Sau măcar să-l lași cu tati, la supraveghere. Oricum, unul dintre părinți va fi liber la shopping.

Iar toată distracția copilului te costă fix 0 lei. Da, totul este gratuit, în această perioadă pentru copilul tău.

Ce lucruri distractive sunt în Veranda de sărbători?

ATELIERE DE PICTURĂ PE DECORAȚIUNI DE CRĂCIUN

M-am jucat cu Sophi la acest atelier și, câteva zeci de minute, copilul a fost foarte ocupat. Totul este foarte simplu, mergeți la locul amenajat special, copilul cere o figurină din ipsos, își poate alege din multe feluri de decorațiuni și o pictează după bunul plac.

În plus, partea cea mai tare- o primește cadou. Da, puteți pune figurina pictată de copilul vostru în bradu de acasă.

Găsiți orele în care se desfășoară atelierul aici. E aproape în fiecare zi.

SPECTACOLE PENTRU COPII ÎN LUNA DECEMBRIE

Toată luna e plină de spectacole pentru cei mici, spectacole de teatru. La fel, accesul este complet gratuit. “Aventurile lui Rudolf”, „Sacul lui Moș Crăciun” sau „Iată vin colindătorii” sunt câteva dintre spectacolele care vor fi puse în scenă la Veranda.

Lista completă cu reprezentațiile poate fi accesată aici.

Cam asta este oferta celor de la Veranda pentru perioada de sărbători. E vorba despre o ofertă pentru copiii voștri, în timp ce voi mergeți la cumpărături. În condițiile în care este complet gratuită, mi s-a părut  foarte atractivă așa că vi-o transmit și vouă.

Spor la cumpărături și distracție la joacă!