Timpul meu e neprețuit! Și nu-l consum decât pe lucruri importante!

Am ajuns într-un punct în care simt că timpul zboară îngrozitor de repede. Mă trezesc foarte de dimineață și intru într-o vâltoare zilnică teribilă.

Făcut cafeaua, trezit copiii, băut cafeaua pe fugă, dus copiii la școală și grădiniță. Apoi sală. Ulterior, birou, mulți clienți, multe rapoarte, multe mailuri. Luat fata de la balet, adusă acasă. Cină, cu toții. Pregătit copiii de somn. Duș. Spălat pe dinți, pupat de noapte bună. Tăvălit pe canapea, încercat să-mi spăl creierul pentru câteva minute. Adormit pe canapea. Trezit la 1-2 noaptea și mutat în patul conjugal.

A doua zi la fel.

Dar îmi iubesc viața exact așa cum e. Este plină, agitată. Dar e faină pentru că le acord alor mei mult din timpul unei zile. Și reușesc cumva să-mi acord și mie. Da, reușesc să merg și la sală. De trei oră pe săptămână. Dimineața, după ce las copiii la școală. Și înainte de a mă duce la birou.

Cum reușim să le facem, însă, pe toate? Organizare și mult online.

Organizare beton

Suntem foarte organizați. Foarte organizați. Eu și soața suntem ca două mașinării nemțești complexe. Facem o echipă perfectă. Când eu fac cafeaua, ea face micul dejun. Când eu sunt la birou, ea ia copiii de la școală. Când ea îi dezbracă pentru duș, eu dau drumul la apă și pregătesc periuțele. Cât eu îi spăl, ea strânge jucăriile împrăștiate în toată casa.

Mă prețuiesc pe mine!

Am ajuns în acel moment al vieții în care mă prețuiesc pe mine mai mult ca pe alții. Știu exact care-mi sunt prioritățile. Ai mei, eu, restul. Iar timpul meu e prețios. Nu-l consum pe lucruri neimportante, nu îl pierd ca să fac frumos pentru cineva, nu am timp pentru așa ceva. Asta pentru că ar însemna să cedez din cel acordat copiilor, familiei, mie însumi.

Sărut mâna, mama!

Acceptăm orice ajutor. Dacă la primul copil, eram ca niște lei care-și protejau puiul, acum suntem cu ușile deschise pentru oricine se oferă să ne ajute. Hai că stau eu cu băiețelul două ore! Ia-l, tată! Fugim și noi la o plimbare!

Să le dea Dumnezeu sănătate bunicilor! Maică-mea e cu noi de mai bine de un an și e mana cerească. Gătește pentru copii, face curățenie de amploare, mai și adoarme copiii uneori. Iar noi, părinții, reușim să avem, printre picături, timpul nostru. Fie și doar pentru a lenevi o oră pe canapea la un serial. Sfârșim prin a adormi amândoi și a ne trezi cu junghiuri, dar facem asta împreună și ne place.

Online totul. Mai ales shopping.

Pandemia asta ne-a învățat că online-ul e dumnezeiesc. Dacă știi să-l folosești cum trebuie, salvează enorm de mult timp și foarte multe bătăi de cap. De la videoconferințe, la cumpărături. Nu mai pierzi timp în trafic, reduci cheltuielile pe toate aspectele.

Iar, în privința cumpărăturilor, chiar am înțeles că e foarte simplu. De la scutece, la perdele, la mâncare și la haine, pe toate le avem la un click distanță.

Înainte băteam mall-urile în lung și-n lat. Mă mai și enervam că nu găsește nu știu ce rochie sau nu știu ce jucărie pentru bebe. Faci comparații ușor, pui produsele în coșul virtual, plătești, vin acasă. Poți da retur dacă nu-ți place. E atât de simplu. Și păstrezi distanțarea socială atât de necesară în vremurile astea. În plus, aspectul cel mai important pentru mine: economisesc enorm de mult timp.

Deci Emag-ul să trăiască! Găsești totul la ei. Produse favorite, te anunță când intră la reduceri, livrare rapidă. Iar, pentru copii, nu mai zic. Până pe 10 aprilie, au campania Totul pentru copii, în care găsești chiar totul pentru cei mici. Vă spuneam că pierdeam ore întregi pe tot felul de lucrușoare, jucării, lapte praf, scutece, creme etc. Lista pentru prichindei e nesfârșită, aproape.

De exemplu, balansoarul ăsta. Mă uitam după el pentru copilul unor cunoștințe. Al nostru deja nu mai încape în așa ceva.

Redus bine de tot, sub 400 de lei și pare că face foarte multe pentru banii ăștia. Recenzii există, destul de bune, livrare de pe o zi pe alta, posibilitate de retur de 30 de zile. Raport preț- calitate excelent, zic eu.

Și câte și mai câte.

Un alt exemplu, formulele de lapte. Cei care merg în completare sau exclusiv LP e bine să știe că, la Aptamil, sunt câteva oferte foarte interesante. Și, spun ei, este formula de lapte cea mai apropiată de laptele matern, care susține sistemul imunitar.

Și pentru că am „pile” la eMAG, puteți cumpăra balansoarul cu EXTRA-REDUCERE de 15%, aplicând codul “taticool15”. Sau orice alt produs care vă face cu ochiul din categoriile Scutece bebeluși, Hrană bebeluși cu vârsta peste 1 an, Igienă și îngrijire, Maternitate, Camera copilului, Cărucioare și articole transport, vândute de eMAG.

Dar, Atenție!, CODUL DE REDUCERE “taticool15” ESTE VALABIL DOAR ASTĂZI! Comanzi, introduci codul, pac, bonus de la mine. Și de la eMAG, evident.

Deci, dragii și dragele moșului! Cumpărături online, organizare, acceptați ajutoare și prețuiți-vă pe voi mai mult ca pe alții! Iar viața poate fi faină chiar și în vremurile astea! Pe cuvânt!