Taticool e mare! PREMIUM BRAND de 9 ani!

Se împlinesc nouă ani de când Taticool e marcă înregistrată. Nici nu visam atunci că poate ajunge atât de departe. Am plecat doar de la o idee. Atunci știam doar că vreau să fac ceva nou, dar în cel mai profesionist mod cu putință. Plecând de la bucuria mea de a-mi ține în brațe fetița, să le ofer părinților, mai ales taților, informații și sentimente proprii ca să se implice în creșterea copiilor lor.

Așa a apărut Taticool- partea de părințeală. Un blog și pagini pe toate platformele de socializare (FB, Insta, Tic Tok), totul tratat, însă, exact ca un start-up, cu mers la muncă zilnic, cu ședințe de marketing, cu idei noi. Milioane de oameni au trecut pe aici. Unora li s-a părut deplasat, dar celor mai mulți le-a plăcut ideea. Și m-au susținut cu lecturile lor, cu inimioarele și like-urile lor, cu timp acordat articolelor și video-urilor realizate. Și le mulțumesc enorm pentru asta.

Aprecierile acestea au atras și atenția marelui Pro tv. Am avut ani întregi rubrică de tăticeală la Vorbește Lumea – TaticoolTV. Chiar în prezent, îmi puteți auzi pățaniile de părinte implicat în fiecare marți. 

Și nu numai, de la opt la nouă ani Taticool a mai făcut un pas și a ajuns și rubrică în matinalul de la ProFm. În fiecare marți de la 9.05 Taticool vine la What the fun  alături de Bogdan Ciudoiu, Raluca Cojocaru și Bogdan Drăcea și povestim despre provocările vieții de părinte!

În paralel, au fost zeci de conferințe pe care le-am moderat sau evenimente mari în care am fost partener. Mii de oameni s-au amuzat de temerile mele de tată și au plecat fericiți că nu sunt singurii fricoși pe lumea asta. Au plecat cu speranța că se vor descurca. Dacă eu am putut, sigur vor putea și ei.

Taticool Shop a venit absolut firesc. Căutam produse de calitate pentru copiii mei. Acum, e una dintre cele mai apreciate companii din domeniu, cu sedii în București și Cluj- Napoca, cu zeci de mii de clienți, cu angajați, facturi, încasări și impozite către stat. Un business ca la carte. Le mulțumesc enorm tuturor celor care ne-au trecut pragul și ne-au acordat încrederea lor.

Apoi am devenit brand regional pentru că de un an și jumătate a apărut și Taticool Bulgaria. Am zis că merită încercat. Poate și părinții din țara vecină sunt interesați de produse de calitate. Și am avut dreptate. E încă dificil, suntem la început. Dar există mult optimism.

Lucrul de care sunt cel mai mândru în ultima vreme este Asociația Taticool. Am înființat-o la sfârșitul anului 2022 din dorința de a da mai departe din ce am acumulat, din dorința de a face măcar puțin bine. De exemplu, în 2023 am mers patru luni prin toată țara alături de Gașca Zurli, în turneul Super- Pietonii. Ei au cântat și educat prin muzică, eu le-am povestit părinților despre siguranța copiilor în mașină. A fost obositor, s-a plecat în fiecare week-end, sute de kilometri de făcut cu mașina, dar, eu zic că a meritat. Chiar și cu un singur părinte convins într-un oraș, să-și fixeze copilul corect în mașină, eu zic că misiunea mea a fost îndeplinită.

În acest an am planuri mari pe Asociație, voi dezvolta o serie de proiecte în zona de siguranța copilului în mașină și construiesc parteneriate puternice în acest sens cu branduri mari. (Ne poți susține completând formularul 230 – F-230-ONGTC )

În urmă cu nouă ani, Taticool a văzut lumina mărcii de la OSIM. După ani de muncă am ajuns și pe coperta Forbes kids. O realitate la care, atunci, nu îndrăzneam să visez. A fost doar o idee. Dar în spatele ei hotărârea imensă de a reuși indiferent de greutățile apărute pe drum și mai ales inspirația de a accepta sfaturile celor mai experimentați ca mine.

Da, n-am reușit singur. Am reușit cu voi, cititorii mei. Am reușit cu clienții deschiși la produse de calitate. Am reușit cu angajați dedicați. Am reușit cu parteneri care au avut încredere în mine. Am reușit cu o soție răbdătoare și implicată. Am reușit cu o mamă dispusă să ne ajute oricând dar și cu susținerea celorlalți bunici. Am reușit cu doi copii care îmi acordă toată dragostea lor pură și imensă zi de zi.

Și le mulțumesc tuturor enorm pentru asta!

Planuri? O grămadă. De ce? Pentru că, pe măsură ce capăt mai multă experiență, realizez că sunt foarte multe de făcut, sunt încă multe oportunități. Pentru business, dar mai ales pentru educație. Vreau să fac un master în psihologia familiei. Vreau să extind shop-urile de acum și să creez încă un business într-un domeniu conex. Vreau mai multe conferințe offline, vreau să mă întâlnesc față în față cu și mai mulți părinți. Vreau să nu existe părinți în țara asta care să nu fi interacționat măcar o dată cu Taticool. Și vreau ca, împreună, să devenim cu toții părinți cool! Adică implicați, iubitori, deschiși, calzi, minunați, educați și buni.