Și bărbaților le place movul! Pentru că și ei vor să fie remarcați

costum pe comanda

Ne place movul! Ne place movul! Ne place movul! O tot spun pentru că mie chiar îmi place movul.

E o culoare faină în privința căreia, dragi doamne, vă înțeleg pe deplin de ce vreți să o purtați. Lăsăm la o parte vorbele ale bătrânești despre mov, că doar suntem în 2016, deși, într-un anumit context, pot fi considerate chiar laude vorbele alea.

Am în garderobă cămăși mov, câteva pulovere de aceeași culoare, cred că găsesc și o pereche de adidași. Dar îmi lipsea un sacou elegant mov. Un smoking, mai exact.

costum

Dar iată-l că a apărut și smokingul mov. Mi l-au făcut băieții de la Sir Ludovic, niște tineri români, care creează haine made-to-measure, adică croite pe corp, personalizate, atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Dar de ce mov? Și mai ales la un smoking? Pentru că, deși te duci la un eveniment elegant, nu vrei să fii tot îmbrăcat numai în negru. Da, negrul te salvează din multe posibile gafe, dar, dacă vrei să te faci remarcat, alegi altă culoare. Iar movul oferă aceeași eleganță și un plus de „je ne sais quoi”, așa o aură de mister și de cunoscător într-ale designului vestimentar.

Mai pe românește, te face șmecher, frate! Și să nu-mi spui că, la o petrecere de gală, nu vrei să fii apreciat! Ba da, pentru că o haină faină ține loc de „Bună ziua, poftiți pe la noi!”. Să nu mai vorbesc de nunta ta. Dacă și acolo te îmbraci, bărbate, în negru, n-ai făcut nimic. Te însori, nu te duci la înmormântare! Bine, ăștia mai bătrâni într-ale căsniciei, te-ar putea contrazice, dar asta este o altă lungă poveste și mai bine o trăiești singur, fix pe pielea ta.

Deci, sfatul meu: caută să ieși din tipare. Dacă tot dai un ban pe o haină, vezi să fie altfel. Așa de să-ți deschidă ușa singură!