Scrisoarea ei: „Deși pare că nimic nu mă mulțumește, te iubesc enorm!”

M-am tot gândit cum să încep, așa că o să încep cu… începutul:
Iubitul meu soț,
Suntem împreună de 12 ani…..timp în care am trecut prin multe întâmplări: unele fericite, altele mai puțin fericite….dar am fost împreună și ne-am sprijinit reciproc și când ne-am bucurat, dar și când am suferit!!!
Am știut de la începutul relației noastre că tu ești ceea ce eu caut: jumătatea mea!
Cu fiecare obstacol pe care l-am întâmpinat și depășit împreună, mi s-a dovedit și confirmat ceea ce știam deja: că ești o persoană bună și sufletistă care mă iubește enorm de mult!!
De când suntem părinți, nu prea mai am timp să îți spun cât de mult te iubesc și cât de mult însemni pentru mine și mica noastră minune!!! De multe ori sunt prea obosita sau prea nervoasă (că ziua nu are 48 de ore să le pot face pe toate!!!) să îți spun că te iubesc sau să îți mulțumesc pentru atâtea câte faci pentru noi și familia noastră!!!
Te iubesc enorm de mult pentru tot ce faci (cumpărături, curățenie, duci gunoiul… și lista poate continua!!!) și pentru grija și dragostea față de familia noastră!
Te iubesc enorm, chiar dacă de cele mai multe ori sunt irascibilă și îți las impresia că nimic nu mă poate mulțumi!
Cu multă dragoste,
Soția ta 😋

 

***

Dragă cititorule, în aceste vremuri, cred că familia este pusă la grea încercare. Că el și ea uită adesea că au fost NOI. Că au atât de multe pe cap, încât nu mai au timp pentru EI, nu mai au timp de cuvinte frumoase, de îmbrățișări, de dragoste, de banalul „te iubesc”.

Te rog să te oprești o secundă și să-l privești sau să o privești. Și vezi că, acum, mai mult ca oricând, are nevoie să-i scrii. Să-i spui ce simți pentru el/ea și să vă legați din nou, să vă amințiți de VOI. 

Azi vă las în articol o nouă scrisoare. De la ea pentru el. E o declarație de dragoste publică, de care familia lor avea nevoie. 

Aștept și rândurile tale. Trimite-mi scrisoarea ta pe mail. Hai să facem împreună o serie lungă de scrisori. E nevoie de ele, în aceste vremuri grele. E nevoie ca el și ea să-și amintească de ce au făcut împreună o familie, astfel încât să meargă mai departe, indiferent de vremuri.