Sandvișul perfect în varianta Crucerii

FullSizeRender (4)

Pentru mine sandvișurile sunt mâncarea ideală: repede de făcut, hrănitoare și n-ai nevoie de cursuri de gătit. Le poți face cu orice și din orice.

Bine, trebuie să treci, însă, peste lenea de dimineață și să intri în bucătărie pentru câteva minute. Și nu doar să-ți faci cafeaua, ci să feliezi pâinea, să tai salamul, cașcavalul, roșiile etc.

Eu și Soph avem norocul cu mami. Este ea șerifă la serviciu, dar, acasă, are grijă de noi și nu prea ne lasă să plecăm cu burticile goale. Ea le pregătește, iar noi le savurăm, încă lenoși. Suntem niște norocoși, nu-i așa?

FullSizeRender (5)

Cei de la Hochland m-au rugat să vă spun care sunt sandvișurile noastre preferate, ale Crucerilor. Au făcut ei un studiu despre sandvișul perfect și vor să vadă dacă ne încadrăm în preferințele românilor.

Să le luăm pe rând:

Sandvișul Sophiei

FullSizeRender (2)

Sophia nu amestecă lucrurile. Dacă i-ai pus salam și cașcaval, una peste alta, s-a terminat. Dacă le are separat, le mănâncă. Dacă sunt amestecate, adio poftă de mâncare. Așa că ea mănâncă dimineața sandviș simplu cu cașcaval felii Hochland și pâine cu semințe. (Preferă acest cașcaval pentru că are un gust cremos de lapte, un gust care ei îi place foarte mult.) Ca pofta să fie și mai mare, avem grijă tot timpul, ca sandvișul să fie atractiv. În acest caz, am creat un maimuțoi amuzant adăugând câteva felii de morcov. Felia de cașcaval am făcut-o din pătrată rotundă, folosind un pahar.

Sandvișul Șerifei

FullSizeRender (3)

Șerifa e la cură. Mai mereu. Așa că, la ea, pâinea nu există printre alimente. Știu, toți românii mănâncă sandvișurile cu pâine! A mea, însă, nu! E o specială. Așa că sandvișul ei preferat este cu salată verde. Un fel de shaorma, o foaie de salată care cuprinde niște șuncă de curcan și, evident cașcaval felii.

Sandvișul Taticool

FullSizeRender (1)

La mine e cu artă. Măi, nene, ori mâncăm un sandviș de calitate, ori facem foamea! Și, da, îmi place să o chinuiesc pe soață, că și ea mă chinuiește în restul timpului. Deci sandvișul perfect pentru mine arată ca în poza de mai sus. O chiflă scobită în interior, o felie de cașcaval Hochland, niște șuncă, niște roșii cherry și un ou de prepeliță turnat deasupra. Apoi cinci minute la cuptor. Și îl mănânc așa fierbinte, cu cașcavalul care se întinde. Merg și câțiva castraveți murați la opera asta de artă.

 

Acum, nu știu dacă ați încercat sandvișuri ca ale noastre. Poate de acum încolo, dacă v-au plăcut ideile noastre.

Iar, dacă vreți să știți cum arată sandvișul perfect în viziunea majorității românilor și să vedeți dacă sunteți în majoritatea asta, dați-i [play] animației de mai jos.

Oricum, sunt câteva lucruri clare pentru toate familiile românești. Cu toții adorăm sandvișurile.

Studiul realizat de Hochland a aratat că întreaga familie iubeşte sandvişurile cu caşcaval, 8 din 10 părinţi şi 9 din 10 copii folosind acest ingredient. Când vine vorba de pâine, jumătate dintre părinţi şi 63% dintre copii o preferă pe cea albă, iar, ca bază pentru sandviş, preferatele tuturor sunt untul şi crema de brânză.

Iar din sandvișul ideal nu trebuie să lipsească nici legumele. 9 din 10 părinţi şi 8 din 10 copii îşi doresc ca sandvişurile lor să conţină legume, roşiile fiind cel mai des folosite. Aici, Sophia mea iese din tipare.

Și tot diferită este la capitolul salată în sandvișuri. Îi place verdeața, separat pusă pe farfurie, deși studiul spune că cei mici nu sunt atraşi de aceasta, doar 57% dintre ei preferând sandvişuri care să conţină acest ingredient. Un element aproape nelipsit din gustările preferate de români este carnea, 92% dintre părinţi şi 86% dintre copii alegând sandvişurile care conţin produse din carne. Iar, la acest capitol, fiică-mea e campioană, fiind o carnivoră desăvârșită.

Gustos, deja feliat şi cu ambalaj practic, Caşcavalul Felii Hochland (Clasic şi Afumat) este soluţia perfectă pentru mamele care îşi doresc să se asigure că familiile lor îşi pot pregăti rapid rapid un sandviş delicios, fiind uşor de folosit până şi de cei mai puţin îndemânatici în bucătărie. În plus, ambalajul produsului păstrează avantajul de a fi resigilabil, astfel încât întreaga familie se poate bucura mai mult timp de un produs uşor de folosit, în care se găsesc numai ingrediente naturale.