Salvatorul lumii și câștigătorul concursului #Ben10 este…

concurs

Așa cum v-am promis, azi anunț câștigătorul concursului organizat împreună cu cei de la Cartoon Network, Ben 10, concurs realizat pentru promovarea serialului cu același nume.

Premiul oferit constă într-o cască personalizată cu eroul animat, un skateboard- tot personalizat și un voucher de 1300 de lei, de folosit pe site-ul  Spokes.

Vă mulțumesc tuturor celor care ați participat. Ați fost destul de mulți, mai ales că a fost un concurs care vă solicita creativitatea și implicarea.

Câștigătorul concursului, mesajul care le-a plăcut cel mai mult celor de la Cartoon Network, căci ei au ales premiantul, este Picincu-Hobjila Viorica, o doamnă care a trimis următorul mesaj:

„Pe la 10 anisori…eram prin clasa a III-a ori a IV…eram o fetita micuta, pistruiata, ce purta mandra doua codite impletite (clasicele codite impletite cu mai multa ori mai putina rabdare, in functie de ora tarzie ori ba, in functie de somnul mult prea dulce ori nu, de catre mama; intr-o zi am impletit eu parul si, suparata ca a ramas o suvita rebela, am pus mana pe foarfec, repejor, si hat, am taiat cu incredere).

Mergeam, ca de obicei, impreuna cu buna mea prietena si colega, spre casa, chicotind si harjonindu-ne, povestind vrute si nevrute si punand tara la cale. La un moment dat, auzim de pe partea opusa a strazii rasete si un plans asurzitor de pisica…ei bine, ne-a apucat groaza cand am vazut cum doi baieti chinuie un pisic mic si neajutorat 🙁 : unul dintre ei il prinsese si il bagase intr-un ciorap, iar celalalt invartea ciorapul (cu pisicutul inauntru) ca pe o morisca.

Eu ca eu (caci eram mare iubitoare de catelusi), m-am tinut tare si am incercat rapid sa gasesc o solutie pentru a elibera bietul animal, insa buna mea prietena a izbucnit in plans, saraca, cand a vazut isprava si bucuria celor doi baieti; pf si acum imi rasuna in minte scheunatul sfasietor.

Dupa cum spuneam, eram un copil cuminte, cu o fire timida; in ziua respectiva aveam indesati in buzunar banutii pentru pachetel (rar se intampla sa ii primesc (de obicei primeam pachet de acasa) si cand ii primeam, preferam sa stau flamanda, pentru a-i pune in pusculita; aveam o colectie impresionanta de bebelusi cumparati de la moldoveni, din banii mei); nu am stat o clipa pe ganduri, am scos bancota mototolita, am traversat repede si am intins (cu mana tremurata) banii catre baieti, ingaimand timid: „pentru pisica sunt…vreau sa o cumpar”.

Initial, cei doi au ras isteric, apoi vazand ca sunt serioasa …ba chiar aruncasem banii pe jos si incercam sa iau acel ciorap cu forta (caci deja scheunatul era din ce in ce mai stims), au cedat, au luat repede banii si au fugit. Am eliberat animalutul din stramtoare, l-am mangaiat, l-am tinut in brate pana si-a revenit putin; mi-a lins mana cu recunostinta, iar ochisorii migdalati mi-au multumit.

Buna mea prietena a adoptat pisicul, oferindu-i o casa calda, primitoare si multa multa dragoste. In ochii ei…am salvat lumea, fara doar si poate :). De-am fi cu totii buni si calzi la suflet…”

Bravo, Viorica, se pare că ai salvat lumea pentru copilul tău și acum îi vei da un super cadou. Te rog să-mi trimiți un mail cu toate datele tale de contact la contact[@]taticool.eu, ca să te pun în legătură cu cei de la Cartoon Network să-ți trimită premiul.

Încă o dată vă mulțumesc tuturor și baftă data viitoare!