Să le luăm copiii celor care participă la mitinguri!

„Ce părinți denaturați! Să le luăm copiii, să le dăm amenzi, să-i radem de pe fața pământului! Ce să caute cu copiii la mitinguri? Sau cu câinii? Să le luăm și câinii! 

Sau mai bine să stea toți acasă că n-au ce căuta pe stradă! Că, la vot, în decembrie, n-au fost! Așa că, patru ani, n-au voie să comenteze nimic! Acasă cu ei!

Auzi, la ei, să iasă cu copiii pe umeri la miting? Dar ce, copiii ăștia trebuie să învețe de mici nesupunerea? Dezacordul față de stat? NU! Trebuie să asculte ce zice statul, ce zice puterea! Că doar am câștigat alegerile!

Copiii în casă, nu pe stradă! Că, dacă îi învățăm așa de mici, peste 10-15 ani, vor ieși și ăștia în Piața Victoriei! Și n-or să mai fie la fel de pașnici ca părinții lor!

NU! Copiii trebuie să stea în casă, la desene animate, sau cu televizorul pus pe o antenă. Că de acolo au ce învăța! Alea sunt posturi educative! Nu ce spun ăștia pe fb sau pe youtube.

Ăștia de pe fb sunt niște golani! Auzi, la ei?! Au ieșit în stradă! Mă, dar n-au niciun drept! Că n-au fost la vot! 

Și acum nu ne lasă în pace, să ne facem treaba! Și își mai iau și copiii cu ei! Și îi folosesc în scopuri electorale! Huo! Niște denaturați! Să le luăm copiii! Și să le dăm amenzi, mama lor!”

Aceasta este un monolog imaginar al doamnei Primar General. Potrivit ziarului Curentul, stimata doamnă intenționează să-i amendeze usturător pe cei care-și mai iau copiii la mitinguri.

Doar într-o lume paralelă, sper ca o astfel de măsură să devină activă.

În lumea reală, chiar cred că cei mici trebuie să fie lângă noi, chiar și la proteste. Pentru că doar așa vor fi mai buni ca noi, mai puternici decât noi și cu coloana vertebrală dreaptă. Doar așa vor ține capul drept și nu plecat, așa cum noi am acceptat mult timp. Prea mult timp.