Rambo și Kill Bill l-au învins pe Speedy Doc! (P)

Noi nu putem fi serioși atunci când ne întâlnim! Pe bune! Adică sunt atâtea chestii triste pe lumea asta, și nu înțeleg de ce ar trebui să fim serioși și în relația noastră! Așa că… râdem mult! Chiar și educația i-o fac cu zâmbetul pe buze și cu multă bunătate.

Zilele astea, ne-am prăpădit de râs, încercând să părem războinici. Eu l-am întruchipat pe Rambo, iar Sophia pe Kill Bill- blonda aia simpatică, dar necruțătoare. Scopul: să luptăm împreună împotriva unui inamic redutabil!!!

Da, ne-am creat un joc într-un joc. Pentru că urma să ne distrăm cu noua jucărie a Sophiei- Speedy Doc. Și încercam să părem serioși.

Uitați-vă la Sophia. Nu știe să fie dură, serioasă, nu știe să arunce priviri de speriat. Mai degrabă ai impresia că stă să plângă. 🙂

Până la urmă, ne-am descurcat. Ne-am costumat, ne-am machiat, am scos și un urlet. Teoretic un urlet războinic. Voi decideți dacă păream fioroși, vizionând clipul. Nouă ni se pare că de abia ne stăpâneam râsul.

În fine, am depășit momentul și ne-am pus pe joacă. De obicei, sunt sigur că știți din proprie experiență, viața jucăriilor e scurtă. Copiii se plictisesc repede și multe dintre jucării sfârșesc aruncate prin colțuri. Asta pentru că nu sunt suficient de interesante pentru cei mici, mai ales dacă introducem în ecuație și tabletele.

Noi avem bătălia asta cam tot timpul. Reușesc să o câștig de multe ori prin faptul că mă implic în joaca Sophiei. De aceea i l-am adus acasă și pe acest Speedy Doc.

Jucăria asta lansează provocări celor care joacă, din vreo 500 de subiecte posibile. Practic, e un arbitru într-o competiție a mai multor jucători, a prietenilor, a părinților și a copiilor. Da, aduce înapoi jocurile copilăriei noastre, în care trebuia să facem echipe, să ne provocăm, să intrăm în competiție unul cu altul. Nu e doar un joc cu un obiect.

Se poate juca cu până la 10 concurenți, fiecare trebuind să răspundă repede la întrebările pe care le adresează Speedy Doc. Cine nu apucă să răspundă, pentru că îi expiră timpul, primește un cerculeț. La final, cine are cele mai puține cerculețe câștigă.

E surprinzătoare mascota pentru că, de exemplu, îți dă voie să oferi cerculețele altcuiva, atunci când decide ea. Am pățit-o și eu. M-am ales cu o penalizare, deși Sophia nu a știut un răspuns. Vedeți exact întreaga tărășenie în clip.

Paradoxal, Sophia a fost foarte bună la acest joc. El e indicat copiilor mai mari de 8 ani, dar fiică-mea a fost genială. S-a concentrat, a răspuns repede, mi-a plăcut mult determinarea ei. Și da, a câștigat. M-a învins pe merit. Și ne-am distrat foarte tare.

Așa că vi-l recomand pe Speedy Doc. Mai ales că vine iarna și copiii vor sta mai mult în casă. Puteți încinge adevărate campionate în familie cu jucăria asta. Nu aveți nevoie de instrucțiuni, explică ea tot. Voi aveți nevoie doar de timp pentru copiii voștri. Dar, dacă sunteți așa cum cred eu că sunteți, veți găsi măcar 30 de minute pentru o distracție împreună.