Propuneri vestimentare pentru Paște, dar și pentru vară

Are o prietenă o vorbă: „Măcar la momentele importante, copiii trebuie să fie dichisiți!”. Se referă la haine, în special, dar și la o prezență curată, aranjată din cap până în picioare.

Și, fie vorba între noi, ne cam dorim asta pentru copiii noștri. “Haina îl face pe om” e o vorbă adevărată încă de la vârste fragede. Oricât de nematerialiști am fi, oricât de mult preț am pune pe interior și nu pe exterior, nu vei cunoaște sufletul cuiva dacă nu vrei să-l întâlnești și a doua oară, pentru că, la prima întâlnire, exteriorul lui te-a dezamăgit teribil.

Și mai e ceva: oricărui părinte i se umflă pieptul de mândrie când un trecător îi spune că are un copil minunat. Hai să fim sinceri, că am dreptate!

Dacă partea cu igiena se rezolvă destul de repede, cu unghiuțe tăiate și păr spălat și aranjat, la hăinuțe pot apărea probleme. Piața abundă de lucruri de proastă calitate, cu prețuri incredibil de mari pentru ce oferă produsele respective.

Noi suntem fani Next. Cea mai mare parte din hainele Sophiei sunt achiziționate din magazinele lor. Chiar și când oferim cadouri prietenilor Sophiei, tot asta este opțiunea noastră. Au foarte multe produse faine pentru copii, de la 0 luni până pe la 12 ani. Și cel mai mult și cel mai mult îmi place calitatea hainelor pe care le au. Sophia are rochii sau bluze spălate extrem de des, dar care nu și-au pierdut culoarea și nici textura. Cam asta ceri de la o hăinuță, să reziste în timp, nu să o îmbrace copilul o dată și gata, să trebuiască să o arunci.

De curând am dat o raită prin magazinul din Mall Băneasa, în căutarea unor rochițe/ ținute pentru Paște și pentru sezonul estival, că s-a încălzit binișor afară. Sophia și-a ales câteva hăinuțe pe care a ținut să vi le prezinte chiar ea.

Evident, la un moment dat, a apărut și un “broscoi” pe acolo, că așa e cu fetele simpatice. Nu-mi fac încă griji, pentru că e vorba despre dragoste inocentă. Dar… na, trebuie să fiu pregătit.

Ținutele propuse de Sophia, îngrijorarea mea teatrală dar și întreaga distracție, le găsiți pe toate în clipul de mai jos.

Puteți găsi magazinele Next în mai multe centre comerciale: Mall Baneasa, Promenada Mall, Afi Palace Cotroceni și Mega Mall.

Au haine foarte faine, dacă sunteți în căutarea unor lucruri de calitate pentru copiii voștri, mergeți și convingeți-vă singuri. Fac pariu că veți găsi măcar o ținută care să vă placă!

PS: Să știți că și băiețeii sunt răsfățați. Sunt eu tată de fată, dar n-am putut să nu remarc niște ținute pentru ei.