Primul baby shower pentru tătici! Cineva trebuia să o facă și pe asta!

Sunt un trăznit! O recunosc clar, răspicat și asumat! Băi, dar și ce prieteni trăzniți am! Habar n-aveam că pot să strâng 20 de bărbați, toți unul și unul, oameni serioși, familiști, cu cariere, dar care, în doar câteva secunde, să se transforme în cei mai haioși copii din lume. Sunt foarte recunoscător pentru prietenia lor și le mulțumesc mult că sunt aproape de mine.

Ideea e simplă: la noi în familie, vine al doilea copil și e la modă baby shower-ul. Adică petrecerea de dinaintea nașterii, în care mămica își strânge prietenele, beau ceai, mănâncă prăjituri, povestesc, iar gașca îi aduce mămicii tot felul de cadouri- lucruri de care va avea nevoie pentru nou născut.

Am văzut eu la clanul Kardashian, tari petreceri! Dar…. la mine… nu putea fi așa un baby shower clasic. N-avea cum. Așa că am zis: facem baby shower pentru tătici!!! Da, dom’le, de ce nu? Că merit și eu, că-s tată implicat și mai am și prieteni ca mine. Da, de ce nu?

Așa că am zis să fie baby shower 100% bărbătesc. Bine, când am trimis invitațiile, au fost câțiva tătici care m-au întrebat dacă vor veni și stripteuze! Niște perverși! Nu le dau numele, că-s ai mei! :)))) Dar să știți că, până la urmă, au fost și fetițe! Răbdare, că vă spun tot!

Am lăsat organizarea pe mâna celor de la babyshower.ro. Băi, oamenii foarte serioși. Au găsit o locație în care să nu ne deranjeze nimeni. Berărie, evident, că doar erau invitați doar bărbați. Au pregătit meniul- coaste, cârnați, hălci de porc- totul masculin. Bere la metru. Și chestiile tipice pentru un baby shower- baloane tematice, candy bar, tort. Toate pentru un băiețel- fotbalist l-au făcut înainte să se nască. :)))

Și, cum e o afacere dezvoltată de cei de la Bebe Supermarket, le-au și sugerat invitaților cu ce cadouri ar putea veni la petrecere- da, chestiile de care mai aveam nevoie pentru bebe. Așa că unii dintre ai mei, din gașcă, au venit cu scutece, termometre, hăinuțe. Dar și cu pălincă dintr-aia veche. Că doar… sunt ai mei.

Bun. Deci oameni serioși, firmă organizatoare serioasă, totul pe serios. Foarte serios. Atât de serios încât, în prima oră, nici berea nu prea intra cum trebuie. Că oamenii nu reușeau să iasă din haina de birou, că nu mai fuseseră la o astfel de petrecere.

Măi nene, și deodată au apărut două fetițe! V-am zis că vor fi și fetițe! Habar n-aveam că sunt incluse în program. Dar… cei de la babyshower.ro au gândit outside the box.

Cum erau fetele astea îmbrăcate!!! Fuste scurte, jambiere, codițe. Energice. Zâmbitoare!

Măi, și când și-au început fetele astea programul… ne-am tăvălit pe jos de râs. Jur. Diferența era imensă între cum arătau și ce program aveau. Fetele astea erau animatoare de copii!!! Da, dintr-ăia mici, mici. Și ne-au pus să facem exact jocurile de copii. Alea alea copilăriei noastre și alea în care nu ne implicăm, atunci când copiii noștri merg la o petrecere pentru ei.

Ne-au pus să sărim cu sacii, să ne rostogolim, să ne batem cu baloane, cu frișcă, ne-au îmbrăcat în hârtie igienă. Ne-au pus în niște situații mega jenante, dar teribil de amuzante. Adică, sincer indivizi la 40 de ani care se băteau cu baloane…. Dar… ne-am pliat repede pe cerințele fetelor, am uitat de costume, program de birou și excell-uri și ne-am băgat la joacă.

Și am râs mult. Enorm. Așa cum n-am mai făcut-o de ani buni.

Și ne-am distrat.

Și a fost cel mai tare baby shower pentru tătici din istorie. Bine, și primul, dar sunt sigur că am ridicat ștacheta foarte sus.

Vedeți și imaginile în clip. Necenzurate. Așa cum au fost. Așa cum am fost. Niște nebuni. Frumoși, sper eu.

Râdeți cu noi și de noi. Și… dacă vă trece prin cap să faceți și voi o astfel de petrecere, pentru viitori tătici sau baby shower-ul clasic, apelați cu încredere la organizatorii mei. Chiar îi recomand cu cel mai mare drag.