Povestea celor doi eroi care au învins POFTA și i-au făcut o surpriză tare frumoasă mămicii

A fost odată ca niciodată, că, dacă n-ar fi fost, nu s-ar mai fi povestit, un tătic și fetița lui. Și cum se înțelegeau ei de minune, că sunt cam dependenți unul de celălalt, dar se plictiseau tare în ziua aia, le-a venit o idee: ce ar fi dacă i-ar face lui mami o surpriză pentru când avea să ajungă acasă? Că știau ei că va veni moartă de foame și că tare bine i-ar prinde ceva gata pregătit.

Și s-au pus pe treabă! Au decis să facă o pizza cum doar ei știu, că sunt campioni la aluaturi și la sosuri delicioase și au făcut de mai multe ori împreună.

Au început să frământe aluatul, au decupat blatul în formă de inimioare, l-au dat la precopt, apoi au ornat pizza și au pus-o din nou la cuptor. Iar întreaga poveste, cu imagini, căci suntem în 2017, este aici.

Și când au scos ei pizza aia din cuptor, fantastic arăta. Mozzarella se întindea la fiecare felie, șunca se rumenise perfect, iar aromele te îmbătau de la prima respirație.

Erau eroi cei doi, neînfricați în luptă și biruiseră mulți zmei. Dar la pizza asta n-au rezistat. Chiar dacă era rezervată pentru mami, i-a doborât mirosul și s-au pus pe mâncat.

Și-au mâncat-o pe toată că tare bună o mai făcuseră. Mămicii nu i-a mai rămas nimic, cel puțin din prima pizza. Dar, cum cei doi erau feți deștepți, păstraseră un blat pentru cazuri dintr-astea excepționale, situații critice precum poftele alea mari.

Așa că au mai făcut o pizza, cu fructe, după ideea Fetiței Fantastice.

Iar la asta au reușit să înfrângă poftele. Nu că n-ar fi ieșit bună și pizza asta. Ci doar pentru că aveau burțile pline.

Și cum au câștigat și această bătălie, s-au pus pe petrecere mare și pe cântat. Trei zile și trei nopți, după obicei. Căci cei doi tare petrecăreți erau împreună. Îi vedeți în acțiune în imaginile de mai sus sau în instantaneul din fotografie.

Dacă tu și copilul tău vreți să-i faceți tăticului sau mămicii o surpriză la fel de frumoasă, puneți-vă pe gătit. Blatul e floare la ureche, dacă luați notițe de pe fanbrânză.ro, iar ornarea pizzei vă aparține în totalitate. Fiecare după creativitate și gusturi. Musai trebuie pusă, însă, Mozzarella Delaco. Pentru că, dacă înscrii codul promoțional de pe ambalaj prin SMS sau pe site, poți câștiga, prin tragere la sorți, unul din sutele de premii: zilnic: 1 mașină de pâine Tefal, 2 tăvi de pizza Tefal și 3 feliatoare pizza. Săptămânal: 2 tablete iPad.

Și chiar dacă nu câștigați, vă garantez că nimeni nu va fi erou mai mândru ca voi doi, după ce ați scos ditamai opera de artă din cuptor. Iar distracția va fi ca-n poveste.

Mozzaa fie cu voi!

PS: Când a ajuns acasă, mami și-a îmbrățișat iezii și le-a mulțumit tare mult pentru că, deși ea este EROUL familiei în fiecare zi, uneori, are nevoie de surprize frumoase. Și îi era și tare foame, așa că n-a lăsat nimic în farfurie. 🙂