Plăcerile vinovate ale unui cuplu de „aproape” pensionari

40 de ani, căsătoriți de 10, 2 copii. Fără cluburi, fără extravaganțe de nopți pierdute. Nu te mai ține corpul, bolești două săptămâni după aia, șalele își cer binemeritatul repaos. Prea ocupați oricum cu creșterea copiilor. Seară de seară, furnizat mâncare pentru ei, teme, baie, pregătiri de somn.

SOMN! Cam odată cu ei sau chiar înaintea lor în cazul nostru. Că, nu știu cum, dar e atât de bine să-i iei în brațe și să te cuibărești lângă ei, de nu reziști mai mult de 10 minute treaz.

Așa că nu-ți rămân multe opțiuni pentru plăceri interzise.

Dar lunea ne facem de cap mai ceva ca puștanii de la Nuba.

De când a apărut Game of Thrones, a devenit tradiția noastră de a vedea filmul împreună. În ultima vreme, ne-au prins și două producții românești. Vlad, pe de o parte și Insula Iubirii, la postul concurent. Și mai era și GOT-ul pe HBO.

Și, ca niciodată, copiii ne încurcau rău. Ca, deh, aveam atâta treabă!

Vlad ne-a prins pentru că e foarte bine făcut. Insula pentru că… ne apropiem de vârsta „pensionării” și ne place din ce în ce mai mult să ne uităm pe gaura cheii, la vecini, și să-i bârfim. V-am zis doar că avem și noi plăcerile noastre vinovate! 🙂

Iar GOT- despre el n-ai ce să zici decât că e cel mai tare serial creat vreodată. Era să și divorțez din cauza lui, că n-a rezistat nevasta să nu vadă un episod până să ajung și eu acasă. V-am povestit aici momentul. S-a învățat, însă, minte și nu mai îndrăznește.

Așa că seara de luni e tare aglomerată. Dar cum să le faci pe toate? Păi ne uităm la Vlad, în timp ce pregătim copiii de somn, adică pe săritelea, înregistrăm Insula și o vedem imediat după, iar GOT-ul ultimul, pe aplicație.

Iar, ca experiența să fie completă, nu lipsesc floricele făcute în tuciul vechi de 20 de ani și un pahar cu vin. Măcar atâta extravaganță să facem și noi!

Evident că, în această succesiune de belit ochii la televizor, te mai apucă somnul. Nu de puține ori, ne-am trezit pe la 3 dimineața chirciți unul în altul pe canapeaua mult prea mică pentru amândoi. Mda, am reușit să mai ațipim inclusiv la GOT. Incredibil, nu? O jignire teribilă pentru actorii ăia. 🙂

Una peste alta, mă bucur că s-a terminat serialul de pe HBO. M-a dezamăgit profund ultimul episod și chiar ultima serie, în întregul ei. O iubeam pe Deanerys, aveam fantezii cu ea. La fel și nevastă-mea cu Jon Snow. După 10 ani de căsnicie, chiar tolerezi chestiile astea. Sunt ok. Știi că gelozia e o mare prostie, mai ales pe personaje fictive. Și mai știi că, oricât te-ai stresa, nu vei putea mânui sabia mai bine ca Snow și nici călări dragonul mai bine ca blonda supremă.

Nu mi-a plăcut că ambele personaje au sfârșit prost, iar noi, cei care visam la un final siropos, ne-am luat-o în freză.

Dar, măcar de acum încolo, nu vom mai fi zombi marți dimineața, când se trezesc copiii. Era foarte greu! Nu vedeam pe unde merg și nu reușeam să mă dezmeticesc până pe la 10.00. Deși  în noaptea precedentă, mă dădusem leu. Mda, un fel de puști în Nuba, care chefuiește până dimineața.

Ne rămân, însă, producțiile românești. Mai e puțin din ele și iau pauză. Vacanța de vară.

Și poate, dacă dă Domnul ca nevastă-mea să nu găsească un serial nou, poate reușim să adormim și noi mai devreme. Că deh… pensionarii se culcă devreme și se trezesc și mai devreme!

Voi ce plăceri vinovate aveți?