Pizza cu dragoste, echipa perfectă și o excursie în Italia

pizza

Am făcut noi ce-am făcut și ne-am trezit iar în fața unei premiere. Cei de la Delaco ne-au provocat să facem o pizza împreună!!! Pun toate semnele astea de exclamație pentru că n-am mai făcut așa ceva până acum.

Ideea campaniei e că faci o pizza împreună cu copilul tău, trebuie să conțină Mozzarella Gourmet de la Delaco, urci o poză a rezultatului pe fanbranza.ro și poți câștiga o excursie în Italia, tablete Ipad și multe alte premii.

Dar știi ce câștigi mai ales? Un moment excepțional alături de copilul tău.  Vedeți în clip cât de bine ne-am simțit noi doi, creându-ne de la 0 pizza noastră, pizza Taticool.

Dincolo de râsetele noastre, dincolo de momentele magice, am ținut să facem și treabă bună. Așa că ne-am apucat de studiat „problema”, mai ales că am vrut să facem noi blatul, nu să-l cumpărăm. Și, am găsit o rețetă rapidă de făcut aluatul, pe care am combinat-o cu sfaturile mamei mele, cea care face cei mai buni cozonaci din lume.

Apoi, cu misiunea îndeplinită, ne-am făcut de cap!!! Adică am pus pe pizza tot ce ne-a trecut prin cap: măsline, ciuperci, jambon, porumb, busuioc, de toate.

Măi! Și paradoxal ne-a ieșit o minunăție de pizza. Foarte mândri suntem de ea, mai ales că a ieșit și foarte gustoasă. N-a rezistat decât vreo câteva ore în tavă.

pizza