Oferta de iarnă TEX Carrefour: accesibilă și de calitate

Suntem de ceva vreme fani ai colecțiilor TEX Carrefour. Copiii se înțeleg bine cu ele, iar eu mă înțeleg bine cu prețul lor. Așa că alegerea unor costume de schi de la ei a venit ca un gest foarte firesc. Descoperiți întreaga colecție de iarnă TEX în link. Sunt multe hăinuțe foarte frumoase.

Am dat 175 de lei pe un costum de schi din două piese. Un preț foarte bun, mi se pare. Așa că i-am cumpărat unul și lui Dan Christian și mi-am echipat copiii de săniuș, de bulgăreală și de stat la ger, cu doar 350 de lei. Copiii de abia așteaptă zăpada, iar eu visez cu ochii deschiși la Crăciun, căci e una dintre puținele mele perioade libere. Așa că intenționăm să luăm cu asalt pârtiile în curând.

N-am cumpărat doar atât, pentru că, în perioada sărbătorilor, Carrefour are o campanie de reduceri ce ține până la începutul anului viitor. Produsele cu discount sunt atât în magazinele fizice, cât și pe site. Avantajul la shoppingul online este că ai livrare gratuită prin Click & Collect la comenzi de peste 150 lei, livrare oriunde în România, retur gratuit și schimbarea produselor pe loc. Noi am cumpărat din magazin direct și niște bluzițe de școală pentru Sophia, niște cizme de zăpadă, fesuri, mănuși, fulare, dar și un trening confortabil pentru mine.

HAINELE TEX CARREFOUR SUNT SUSTENABILE

Acesta este un alt aspect care îmi place la acest brand, dincolo de preț. Oamenii se gândesc și la planetă. Bumbacul este organic, plasticul este reciclat, iar denimul este produs printr-o tehnologie ce reduce consumul de apă. Deci sustenabil.

Și confortabil. Nu e prima oară când le cumpărăm haine de la acest brand, în toamnă, de exemplu, au avut seturi întregi de la TEX, de la gecuțe subțiri, la pantaloni, bluze și încălțări. La Dan Christian, puține din ele au ajuns în iarnă pentru că a avut grijă să le “personalizeze” în stilul propriu, cu lapte, iaurt sau gemuri. Așa că, la ultima vizită în Carrefour, pe lângă costumul de schi, s-a mai înnoit și el puțin.

Acestea fiind zise, da, vă recomand produsele TEX din colecția de iarnă și nu numai. Mi se pare că țin foarte bine și cu copiii și cu părinții.

Sărbători cu bine!