O situație haioasă care ne-a schimbat viața (P)

Ați avut momente când copilul v-a pus în situații „ciudate”, ca să nu zic jenante? Hai că le-am trăit cu toții! Fiți sinceri!

Trebuie să vă povestesc cum a început istoria noastră cu Zewa, celebra hârtie igienică. Mda, situația inedită include o rolă de Zewa, doi părinți blocați de reacția copilului și copilul. Copil fericit la final, evident.

În urmă cu vreo doi ani, pe când Sophia avea vreo 5 și un pic, am mers în vizită la niște prieteni. Copilul, mare deja, se ducea singură la toaletă, se curăța singură și nu ne mai striga de pe “tron”: „Mami, tati, am terminat! Veniți să mă ștergeți!”. Ce, anunțul ăsta nu l-ați auzit? 🙂

Deci, da, copilul era independent. Doar că, nu de puține ori, umplea baia de hârtie igienică pentru că își lua un ditamai șomoiogul de hârtie, făcea multă risipă și tot nu se curăța cum trebuie.

În fine. În vizită la prietenii ăștia, o apucă pe a mea nevoile fiziologice. Se duce la baie, rezolvă și, după câteva minute, apare fericită, victorioasă, cu un mare zâmbet pe față și cu o rolă de hârtie igienică în mână.

-“Mami, ce bine a fost! Și ce hârtie moale au oamenii ăștia! Și uite ce pufoasă e! Și am folosit doar o bucată de hârtie! Și n-am mai umplut baia! Și uite ce moale e! Noi de ce nu avem așa ceva?”

Le-a zis pe toate astea dintr-o singură suflare, în timp ce îmbrățișa rola aia de hârtie și și-o mai punea și pe față ca să se convingă încă o dată că e o hârtie foarte moale.

Iar noi, de pe canapea, priveam. Copilul meu, în mijlocul sufrageriei prietenilor, le lăuda hârtia igienică și ne făcea pe noi de râs că nu avem ceva la fel de calitativ acasă.

N-am avut altceva de făcut decât să râdem în hohote! Cu obrajii roșii de jenă, dar cu gurile până la urechi!

Aia e! N-aveam ce să comentăm, copilul avea dreptate. N-aveam Zewa cu cinci straturi acasă, cea mai pufoasă hârtie igienică de pe piață, dar din care e suficient să rupi o singură foaie pentru o utilizare.

Ba mai mult, ca Sophia să fie fericită în ziua aia, am plecat și cu o rolă de hârtie igienică la pachet. Da, da! A insistat că-și dorește foarte mult să primească o bucată cadou! Alt moment „ciudățel”, dar ce mai conta unul în plus?!

Așa se face că, la solicitarea puștoaicei, am devenit fani Zewa. Cu cinci straturi pentru Sophia, cu trei sau patru pentru noi, că suntem mai puțin pretențioși. 🙂

Între timp, am descoperit și Aqua Tube-ul, singurul tub de hârtie igienică dizolvabil în apă, așa că Sophia e în culmea fericirii când folosește ultima bucățică de hârtie. E un fel de petrecere pe care o dă ad-hoc. Mă cheamă să jubilăm împreună dizolvarea tubului în vasul de toaletă. După aia uită să pună un nou sul de hârtie la loc, dar asta este o altă poveste. O poveste cu „oftaturi” în gând, pe care o trăiește orice părinte cu copiii independenți și uituci.

De când a apărut bebele, am descoperit și varianta de hârtie igienică umedă de la Zewa. Șervețelele sunt nelipsite din casă, mai ales în zilele în care sunt eu bonă. V-am mai povestit eu prin ce chinuri trec atunci când trebuie să schimb bebele, așa că hârtia asta chiar mă ajută să reduc din senzațiile provocate de stomacul meu în timpul procedurii cu scutecele. O vom tot folosi de acum încolo pentru că înțeleg că e foarte apreciată de copiii mici care de abia descoperă independența. Se curăță mai ușor cu ea și se dizolvă în apă, așa că nu trebuie să îți faci griji că prichindeii vor înfunda toaleta. 🙂

Una peste alta, avem, acum, cam toate produsele pe care le produce Zewa, pentru că, sincer, sunt foarte bune. Ce să zic… am devenit fani! Iar, pentru toți cei ca noi, s-a lansat și un concurs cu super premii. Și nu e vorba de premii în hârtie igienică, ci un BMW X1, 10 trotinete electrice și 15 biciclete. Până pe 30 noiembrie, cumperi produse Zewa de cel puțin 20 de lei, înscrii numărul și data bonului fiscal prin sms la 1814 sau pe site-ul www.promozewa.ro și poți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre aceste premii foarte faine. Așadar, cu Zewa câștigi premii pentru aventuri cât pentru o viață! Pentru că viața cu copii este o aventură continuă! Cu momente “haioase” câteodată, dar întotdeauna de neuitat! 🙂

PS: Oare cum aș putea să o conving pe fiică-mea să nu mai uite să pună o rolă nouă în baie, după ce se termină cea veche??? 🙂 🙂 🙂