O scrisoare cu final neașteptat

Bună, tați cool, o să trec direct la scrisoare pentru că deja am emoții.

Bună, iubi, 

E ora 00.00, iar eu aștept să ajungi acasă, așa cum aștept de fiecare dată ca tu să ajungi din cursă. 

Aș putea scrie o carte despre toate încercările prin care viața ne-a făcut să trecem și de care suntem mândri acum, când seara ne punem în pat toți patru și ne uităm la comorile noastre, lăcrimând de mândri ce suntem. 

Au trecut 15 ani de la căsătoria noastră și trei de la divorț. Ne-am certat, ne-am despărțit, dar acum suntem din nou împreună.

Este adevărat că, atunci când există iubire adevărată, treci peste orice și știi că, de multe ori, mă întrebi ce am învațat de la tine și ce iubesc la tine? 

Ei bine iubesc grija pe care mi-o porți (atunci când dimineața închizi ușa dormitorului ca să mai dorm puțin, iar tu te duci cu fetele în cealaltă cameră),  grija ta pentru a o duce bine și a nu ne lipsi nimic, iubesc chiar și certurile noastre care trec ca vântul, iubesc faptul că supărările noastre trec în 2 minute și ne strigăm iar ,,iubi”, iubesc cum îmbătrânești lângă mine… Iubesc tot!

Iar ce îmi place cel mai mult la noi: atunci când trebuie să merg să rezolv câte ceva, ajungem săplecăm toți patru, numai ca să fim împreună.

De data aceasta, m-am hotărât sa te cer eu și să ne căsătorim din nou. Tot pe 1 iulie, ca acum 15 ani. 

Fetele te vor iubi din ce în ce mai mult, iar eu vreau sa îți adresez întrebarea… 

Vrei să te căsătorești cu mine? Cu noi? ♥️💕

A ta soție, Adriana 

***

Dragă cititorule, în aceste vremuri, cred că familia este pusă la grea încercare. Că el și ea uită adesea că au fost NOI. Că au atât de multe pe cap, încât nu mai au timp pentru EI, nu mai au timp de cuvinte frumoase, de îmbrățișări, de dragoste, de banalul „te iubesc”.

Te rog să te oprești o secundă și să-l privești sau să o privești. Și vezi că, acum, mai mult ca oricând, are nevoie să-i scrii. Să-i spui ce simți pentru el/ea și să vă legați din nou, să vă amințiți de VOI.

În această seară, vă las în articol o scrisoare. A scris-o ea pentru el și este surprinzătoare. Sunt cuvintele ei pentru el, trimise mie spre publicare. E o declarație de dragoste publică, de care familia lor avea nevoie.

Aștept și rândurile tale. Trimite-mi scrisoare ta pe mail. Hai să facem împreună o serie lungă de scrisori. E nevoie de ele, în aceste vremuri grele. E nevoie ca el și ea să-și amintească de ce au făcut împreună o familie, astfel încât să meargă mai departe, indiferent de vremuri.