O rețetă sănătoasă pentru toată familia: Salată caldă cu somon

IMG_1870

Ăștia trei din poză nu sunt ingredientele preparatului pe care vi-l propun. Sunt și ei niște ingrediente, dar nu de pus în farfurie, ci de pupat, îmbrățișat și creat povești frumoase de familie.

Ne-am pus, însă, în poză pentru că am muncit cu toții la pregătirea unei mese, zic eu, interesante. Cum spuneam, fiecare a muncit la rețeta asta, după cum s-a priceput: Taticool cu cârca, Prințeasa cu accentele finale, iar Șerifa cu ordinele.

Cum s-a ajuns aici? Zilele trecute m-a sunat Mădălina Luca, de la Focus Magazin, Prima tv, cu întrebarea „Voi ce mâncați sănătos și merită să gătești ca să le arăți oamenilor la televizor?”.

Vă dați seama că puteam să vin cu tot felul de fonfeuri, de fițoșenii, că doar gătim la tv! Dintr-alea pe care le comanzi la restaurant și apoi te lauzi că le-ai făcut tu. Dar, am ales varianta făcută de mânuțele noastre, sigură, rapidă, cu succes garantat. Atât într-o filmare tv, cât și acasă, în pregătirea unei mese de prânz de zi cu zi.

Ceva simplu, de tot, dar bun și sănătos. În plus, cu niște culori spectaculoase:

SALATĂ CALDĂ CU SOMON

Ingrediente: somon, fasole verde, ardei gras, mixt de salată, condimente.

Mod de preparare: accesați videoclipul, că vedeți toată povestea, inclusiv cu accentele personale adăugate.

Una peste alta, eu zic că e un preparat pe care merită să-l încercați și voi acasă. Sau, dacă vreți să gustați așa ceva făcut la nivel de artă, mergeți la prietenul meu Iulian Șușală, marele chef de la Chefs Experience.

Mai multe fotografii de la găteală vedeți mai jos.

*** Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i share să-l vadă toată lumea.

*** Poate te interesează și ceva dulce, niște brioșe faine.