O noapte de sex eșuată

sursa foto: http://rbk.h-cdn.co/
sursa foto: http://rbk.h-cdn.co/

A trecut şi weekendul, a venit iar ziua de luni şi eu sunt tare trist… Normal, şi voi sunteţi trişti că e luni, dar tristeţea mea nu e cauzată  de asta… Veţi râde copios, sunt sigur, însă, mie unul nu mi-a venit să râd şi nici acum nu-mi vine. Să vă povestesc de ce.

Se face vineri şi mă sună nevasta.

-Ce crezi? În seara asta şi mâine seară putem face tot ce vrem. Vine mama în vizită şi a zis că stă cu piciul.

-Mamă, ce tare! Ce ai chef să facem? Mergem să mâncăm ceva? Vedem un film? O piesă de teatru? O plimbare? O vizită?

-Nu… mă gândeam să nu ieşim…

Tonul ei mi-a spus mai mult decât aş fi avut nevoie şi abia aşteptam să ajung acasă. Se anunţa o noapte lungă, de aia cum obişnuiam să petrecem pe vremea când eram doar noi. Să nu mă înţelegeţi greşit, Doamne fereşte! Cum e acum, varianta de trei, e perfectă, doar că timp exclusiv pentru noi nu prea mai avem. Înţelegeţi voi ce vreau să spun, da?:))

Deja băteam din picioare. Aşteptam să se facă ora 18.00, să închid laptopul, să pun pixul la locului lui, să-mi salut colegii şi să fug acasă cât mai repede. Jubilam deja! Îmi şi imaginam că ajung acasă, că piciul va fi ocupat cu buni, că tare o mai iubeşte, că îmi iau soţia în braţe tandru şi drăgăstos, că se face ora de culcare a celui mic, că adoarme, că ne retragem în dormitor, deschidem o sticlă de vin, ciocnim pentru noi şi viitorul nostru şi că închidem ochii abia spre zorii zilei, că vorba aceea, dimineaţa nu trebuie să ne trezim, că se ocupă buni.

Mamă, câtă încântare! “Să iau vin, că acasă nu am avem!” mi-am zis. “Să iau oare şi ceva de mâncare? Sau un suc? Nu, mai bine nişte apă minerală. Sigur ni se va face sete. Dar oare ar mai trebui să cumpăr ceva? Mamă, ia să dau o fugă în mall şi să îi cumpăr consoartei o lenjerie sexy. Sigur va aprecia gestul! Aşa fac!”. Nici nu termin de gândit bine planul că îmi sună telefonul. Mă uit, era Victor, un prieten bun.

-Alo! Ce faci, Victore?

-Hei, ce bine că mi-ai răspus. Avea vocea sfârşită. Frate nu fac aşa bine. Am nevoie de ajutorul tău.

-Ce-ai păţit?

-Uite, trebuie să plecăm urgent din Bucureşti, până la ţară, că îi e rău bunicii lu’nevastă-mea şi nu am lua-o şi pe Miruna (fiica lor).

-Păi şi cu ce pot să te ajut?  Vrei să o laşi la noi?

-Aşa mă gândeam, dacă nu vă încurcă prea tare. E vorba de puţin timp… Noaptea asta doar şi mâine până în amiază ne întoarcem. O aducem pe mamaia la Bucureşti şi o ţinem la noi. Ştii cum e cu bătrânii…

Mai să îmi pice în cap cerul. Ce puteam să îi zic? Că nu o luăm pe Miruna? A mai dormit la noi, cu ei, ce-i drept, dar copilul ştia locul, era cumva obişnuită…

-Da, frate, normal că o luăm. Stai să vorbesc şi cu a mea şi te sun înapoi, dar în principiu e foarte ok.

-Super! Hai, aştept telefonul tău.

Închid telefonul, răsuflu greu, puţin încurcat şi sun acasă. Îi explic nevestei ce şi cum, aceeaşi reacţie a avut-o şi ea, dar am conchis că nu putem să ne lăsăm prietenii la greu, aşa că să vină Miruna… Îl sun înapoi pe om şi stabilim să ne vedem pe la 18.30 să preiau fetiţa. Clar… lenjeria sexy s-a dus pe apa sâmbetei dar încă eram însufleţit că urma să petrec o super noapte cu doamna mea.

La ora stabilită cu Victor, ne întâlnim, o urc pe Miruna în maşină şi plecăm spre casă. Era super agitată, avea chef de distracţie şi vorbea absolut într-una. Era atât de încântată că doarme în deplasare încât nu se mai putea stăpâni. Mi s-a părut amuzant pentru o vreme…

Ajungem acasă, parchez maşina şi nici nu aşteaptă să îi deschid uşa ca unei lady “care este” că o şi zbugheşte în casă direct la maldărul de jucării. Fi- miu se uita la ea ca la filme străine, însă, şi-a revenit rapid că a recunoscut-o. Şi dăi şi joacă-te şi iar joacă-te, apoi lăptic la amândoi şi nani. Cel puţin ăsta era planul.

A funcţionat până la capitolul nani. În tot acest timp eu mă gândeam doar la ale mele, la ce noapte urma să am şi îi mai trăgeam câte-o ocheadă nevestei care înţelegea perfect la ce mă gândesc. La fel de entuziasmată şi nerăbdătoare era şi ea, iar asta mă făcea să fiu şi mai… nerăbdător. Cum spuneam totul a decurs conform planului până când s-a pus problema somnului.

Fi-miu, care e încă mic, n-a comentat prea mult deşi ar mai fi tras de el ca să se mai joace cu Miruna, dar l-am convins repede. Ei bine pe prinţesa prinţeselor n-a fost chip. Nu şi punct! Nu se dădea dusă de la jucării nici în ruptul capului. Îi picau ochii de somn dar rezista eroic. “Cât poate s-o mai ţină aşa?”, ne întrebam. Dar… a ţinut-o ceva. Era miezul nopţii şi rezista eroic.

Într-un final o convinge nevastă-mea. I-a promis că îi citeşte o poveste. Încântare maximă! A sărit în pijamale, s-a pus în pat şi în doar 20 de minute sforăia în bascheţi. EVRICA!!!!!! Eu deja desfăceam sticla de vin, turnam în pahare şi o aşteptam pe a mea să iasă din baie. A durat ceva… “O fi adormit?”, m-am întrebat. Eheee dar aşteptarea a meritat din plin.

Când a intrat în dormitor eram ca lupul acela din desene animate căruia îi pică falca şi ochii i se fac cât cepele. Ce bine că nu i-am luat lenjerie! Ce bine că s-a ocupat ea de asta! Era WOW!!! Cu muzica mea, vinul din pahare şi soţia mea cea super sexy, cadrul era mai mult ca perfect.

M-am apropiat de ea, am sărutat-o prelung, i-am spus câteva vorbe care ne-au încins peste măsură, am ciocnit paharele, am sorbit puţin din licoarea lui Bachus şi eram super mega încântat de ce trăiam atunci, pe loc. Vroiam să mă bucur de fiecare secundă, minut şi de toate orele până în zori. Am şi uitat de copii. Dormeau. Era perfect.

Cum spuneam, eram mai încinşi ca focul din sobă, mai încinşi ca jarul de la grătar. Şi cam la atât s-a redus totul. Cand să ne “răcorim” din focul iubirii s-a deschis brusc uşa și cine era acolo? MIRUNA!

-Pot să dolm şi eu cu voi? Mi-e flică de întunelic noaptea asta. De obicei nu mă supălă, dar acum mă supălă… Nu ştiu de ce mă supălă aşa tale, dal ce să fac? Am venit şi eu aici că îmi e dol de mami a mea. (V-am zis că vorbeşte mult)…

Nu îmi venea să cred! Noaptea noastră s-a dus pe apa sâmbetei, a mea şi-a venit în fire, a tras pe ea un capot, şi ăla incredibil de sexy, a luat-o în braţe pe Miruna şi a pus-o în pat, intre noi… INTRE NOI!!!!

-Nu încerci să o duci dincolo? Întreb…

-Cum să o duc dincolo. Eşti nebun? Îi e dor de mama ei… Lăsă, iubito, vine mami mâine. Acum, hai să dormim împreună şi să visăm frumos.

-Bine, vleau să dolm cu tine.

A luat-o în braţe, s-au făcut comode şi în trei secunde copilul a adormit. Nevasta o ţinea în braţe şi râdea înfundat ca nu cumva să o trezească. Eu stăteam în picioare la marginea patului, noroc că eram îmbrăcat, că altfel aş fi intrat în pământ de ruşine şi nu îmi venea să cred ce mi se întâmplă. Pe de-o parte eram frustrat peste măsură, pe de-o parte… amuzat…

Soţia mi-a facut semn că n-are ce să facă, mi-a şoptit că mă iubeşte şi uitându-mă aşa la ele am decis că dorm eu în camera cu ursuleţi destinată Mirunei… Şi partea tristă a fost că prietenul meu Victor a stat la ţară până… duminică… Zic “partea tristă” pentru că Miruna a dormit fiecare noapte în patul meu, cu nevasta mea. Aşa că adio sex, tandreţe şi romantism. Iar eu, în camera cu ursuleţi…

Partea bună din toată combinaţia? Nu m-am trezit dimineaţa. S-a ocupat buni.