Niște gofre. Atât ne-a trebuit ca să fim cei mai fericiți din lume! (P)

Trăim adesea cu planuri imense, în timp ce fericirea e în lucrurile mărunte. Ne îngrijorăm de ziua de mâine, dar nu simțim bucuria din clipele prezente. Lucrăm mult ca să construim, dar ignorăm căsuța mică pe care deja o avem. Avem mii de prieteni virtuali, dar prea puțini în realitate.

Iar pe aceștia, puținii cei dragi de lângă noi, îi strângem în brațe prea puțin și prea rar. Ei sunt acolo și credem că vor fi pentru totdeauna. Așa că… de ce să le spunem că-i iubim, de ce ar trebui să facem eforturi pentru ei? Ei sunt ai noștri pe veci. Hm… copilăria micuților noștri trece. Prea repede chiar. Și atunci când vom vrea noi să-i strângem în brațe, ei vor fi departe sau prea ocupați cu lucruri pe care ei le consideră mai importante. La fel și cu dragostea din cuplu. Există și e acolo, dar are nevoie de scântei. Din când în când.

N-ai nevoie de zile speciale ca să ai niște momente speciale. Nu trebuie să-i aștepți ziua de naștere ca să-i spui că o iubești. Nu trebuie să vină 8 Martie ca să-i dai o floare. Nu trebuie să fie Crăciunul ca al tău copil să primească singurul cadou de care are cu adevărat nevoie: dragostea ta.

În seara asta, când te duci acasă, faceți altceva. Lăsați televizorul, tolănitul pe canapea, eterna scuză că ești obosit. Faceți ceva împreună! ÎMPREUNĂ! Și, în timp ce construiți acel ceva, spuneți-vă că vă iubiți. Verbalizați! Ea știe că o iubești, dar ce frumos sună din gura ta aceste cuvinte. Copilul tău știe că-l adori, dar… ce ar fi dacă în seara asta chiar i-ai spune-o?

Articolul acesta este scris la invitația celor de la Cereale Nestle. L-aș fi scris, însă, oricum. Pentru că sunt lucruri în care cred și despre care vă tot povestesc: despre timp de calitate cu copilul, despre timp petrecut în familie.

Cereale Nestle are o campanie, până în martie, despre aceste momente speciale petrecute în familie. Și ne îndeamnă să facem prăjituri sau chiar feluri principale împreună cu cei mici. ÎMPREUNĂ. Așa că, în această perioadă, toate cutiile de cereale Nestle au, în interior, lingurițe de măsurare pentru ingrediente, ca prichindeii noștri să ne poată ajuta în bucătărie.

În plus, pe site-ul lor, oferă o sumedenie de rețete delicioase care folosesc ca ingrediente cerealele. Iar, dacă puneți în practică vreo rețetă de acolo, musai să îi faceți și o poză. O urcați apoi pe facebook, pe pagina Cereale Nestle, la postarea concursului lansat de ei. Sunt 6 premii a câte 400 de lei în vouchere în magazinele Decathlon sau Cărturești. Eu zic că sunt niște premii tentante. Distracție cu copilul, prăjituri de senzație și vouchere!!!

REȚETA NOASTRĂ

Cereale Nestle ne-a rugat să și punem în practică o rețetă de pe site. Așa că am renunțat la leneveala de pe canapea, mi-am luat copilul în bucătărie și hai să ne distrăm! Am salivat la minunățiile propuse, de la crumble cu mere, la șnițele cu cereale și, până la urmă, ne-am oprit la gofre cu fructe de pădure și cereale Nesquik. Soph își dorea de mult timp niște gofre. Așa că, ne-am pus pe treabă.

Paradoxal, rețeta a fost foarte ușoară și ne-a ieșit un super, super desert. Chiar nu mă așteptam să ne iasă asemenea minunății. Iar gustul a fost senzație. Am devorat tot, aproape am lins farfuriile. Și am făcut asta ÎMPREUNĂ!

Vă las dovezile mai jos.

Pupici cu delicii create în familie!!! Cum spune Sophia!

Acțiunea din timpul orei petrecute în familie e mai jos.