Copilul este imaginea ta în miniatură. Fii mândru de asta!

IMG_2580

Se întâmplă ceva în creierul unui tată când copilul lui crește. Își dorește să-l care cu el peste tot, să facă tot felul de lucruri împreună, începe să se laude cu el. „Ce șmecher e fiu-miu!”, „Ce delicată e fiică-mea!”.

Cam în perioada asta sunt eu acum. Fac o mulțime de chestii faine cu fiică-mea și nu ne mai săturăm unul de altul. Mi se pare mie că fiică-mea e cea mai cea, că e o senzație de copil. Știți voi, povestea aia cu cioara și puiul ei.

În plus, căutăm să ne asortăm din punct de vedere vestimentar. Pe bune. Când ieșim pe undeva, facem o mică ședință în doi: „Tati, tu cu ce te îmbraci? Păi hai să vedem ce-ți alegi tu mai întâi.”. Și tot așa.  Dacă ea își alege o rochiță cu dungi, caut și eu un tricou cu dungi. Dacă îmi pun eu o cămașă de blug, ia și ea cămășuța ei de blugi. Și ne place teribil jocul ăsta. Pentru că ea este imaginea mea în miniatură și, când ne văd prietenii îmbrăcați la fel și ne apreciază, mi se umflă pieptul de mândrie. Da, știu, este o chestie superficială, dar vom avea toată viața înainte să discutăm despre Kant. Acum, ne distrăm.

Sâmbătă, mi-a răsărit un piticuț pe creier. Am vrut să ne încălțăm la fel. Și am căutat niște teniși pentru Me și Mini Me. Măi, paradoxal, am și găsit. În Mega Mall, la Vans. Niște teniși senzație, cu hamburgeri pe ei. Cool, nu?

IMG_2561

IMG_2560

Și mai mișto a fost momentul probării încălțărilor. După ce m-am așezat eu în genunchi în fața Cenușăresei, a ținut morțiș să mă încalțe și ea. Și să vină râsetele!

IMG_2568

IMG_2564

Dacă nu mă credeți cât de implicată a fost, aveți și dovada video. 🙂

Iar, la final, poza de revistă! Dovada că avem amândoi încălțări identice.

IMG_2590

Una peste alta, cei de la Mega Mall m-au rugat să vă transmit că și voi puteți avea teniși ca ai noștri. Mai mult îi puteți avea gratuit, cu puțin noroc. Până de Paște, la cumpărături de peste 250 de lei, vă puteți înscrie la un concurs cu premii în încălțări, pe alese. Găsiți toate detaliile aici.

PS: La Next, am găsit și niște tricouri faine pentru copii. Așa pentru suflețelul părinților. 🙂