„Keep going!”. Frate, dar de unde atâta energie? + CONCURS (P)

Zice soața că mă vrea alături până la adânci bătrâneți. Poate pare ciudată o astfel de afirmație de la o persoană care deja stă cu bărbatul de lângă ea de 13 ani. Și, totuși, zice că mă mai vrea alături de ea zeci de ani de acum încolo. Pentru că, nu știu cum, am reușit să avem o relație faină împreună. Și, da, amândoi ne gândim să îmbătrânim împreună.

Doar că, în ultima vreme, mai ales eu am dus o viață stresantă. Până în urmă cu câteva săptămâni, aveam trei job-uri în același timp. Nu mă laud, ci doar constat: trei joburi.

Lucrul la blogul pe care acum îl citiți, lucrul la un magazin cu produse pentru copii- Taticool Shop și munca la Survivor. Așa că vreo șase luni de zile nu am mai știut de mine la câtă muncă aveam. Și sincer nu mă plâng pentru că tot ce fac este minunat. Mi-am dorit să ajung în punctul ăsta și, iată, îmi trăiesc visul.

Iar cireașa de pe tort sunt copiii care, chiar dacă ești la distanță de ei sau în fiecare zi alături de ei, îți solicită energia. Au nevoie de atenție, de joacă, de discuții (fiică-mea are aproape nouă ani și credeți-mă că avem niște discuții despre existența ei de stă motanul în mustăți).

Și toate astea, încă o dată, consumă energie, produc stres și duc la uzura organismului.

Foarte atentă la ce mi se întâmplă, văzându-mă adesea slăbit, soață-mea s-a apucat să-mi găsească remedii. Când am plecat în Dominicană, pentru a performa în cel mai mare proiect din viața mea de până acum, mi-a făcut băgăjelul cu remedii.

Chestii banale, să fie, că nu știi când îți trebuie, spray-uri și dropsuri naturiste pentru voce, dar mi-a “ordonat” să urmez cu strictețe și indicațiile privind starea mea fizică. Adică ia-ți energie din suplimente, că sigur mănânci aiurea, nu ai grijă suficient de tine, n-ai timp, nu te pricepi să-ți gătești etc. Așa că ia neapărat un supliment alimentar cu Magneziu și Vitamina B6. 

MAGNEZIUL CONTRIBUIE LA:

 • Reducerea oboselii și extenuării
 • Funcționarea normală a sistemului nervos
 • Menținerea sănătății psihice
 • Funcționarea normală a sistemului muscular
 • Menținerea sănătății sistemului osos
 • Menținerea sănătății dinților
 • Metabolismul energetic normal

VITAMINA B6 CONTRIBUIE LA:

 • Metabolismul energetic normal
 • Formarea normală a globulelor roșii
 • Funcționarea normală a sistemului imunitar
 • Reducerea oboselii și extenuării
 • Funcționarea normală a sistemului nervos
 • Menținerea sănătății psihice
 • Reglarea activității hormonale

Equilibra® de la Nutriensa – Antibiotice Iași conține exact acest mix de magneziu și vitamina B6, în combinația optimă. Vitamina B6 contribuie la absorbția magneziului în organism. În plus, magneziul din Equilibra® este o sare de magneziu organică (lactat) cu o absorbție ridicată.

Chiar bun suplimentul, n-am ce zice, în condițiile în care munceam ca nebunul în fiecare zi. Evident, nu face minuni dacă tu chiar nu ai deloc grijă de tine, dar e un mare plus pentru persoanele foarte active și care au nevoie de multă energie.

Chiar și acum, după ce m-am întors acasă, continuu să iau o capsulă pe zi. E un plus pe care i-l ofer organismului. Și tot ca plus a venit și colaborarea cu cei de la Antibiotice Iași, compania românească ce produce Equilibra®. Fără să știe că sunt clientul lor de luni bune, m-au rugat să dau de veste părinților despre calitățile suplimentului lor alimentar. Lucru pe care, iată, îl fac acum și în calitate de consumator, nu doar de endorser.

Gama Nutriensa de la Antibiotice Iași conține multe produse. Pe lângă Equilibra®, mai sunt și alte suplimente alimentare și creme pentru tot felul de afecțiuni. Și, în colaborare cu compania producătoare, ofer un set complet, printr-un concurs pe care, ATENȚIE!, îl defășurăm pe pagina de fb Taticool, la postarea acestui articol.

CONCURS

Câștigă un kit de energie și bucurie de la Equilibra® – Antibiotice Iași! Premiul este un pachet complet de suplimente alimentare din gama Nutriensa (în valoare de aprox 400 lei) și alte materiale promoționale.

Răspunde la întrebarea de mai jos și te înscrii în concurs:

„Care este cel mai epuizant lucru pe care trebuie să îl faci cu al tău copil? Acel lucru care te stoarce de energie?”

Concursul se desfășoară exclusiv pe fb Taticool, în cadrul postării acestui articol și durează trei zile din momentul publicării articolului. Extragerea câștigătorului va fi realizată prin random.org. Pentru fiecare utilizator va fi luat în calcul un singur comentariu. Premiul va fi furnizat câștigătorului în aproximativ 14 zile de la anunțarea acestuia și nu poate fi înlocuit cu alte produse sau cu suma echivalentă în bani.