Inovația supremă: Mașina de spălat care dezinfectează hainele cu abur+ MEGA CONCURS

Când eram bebeluș, mama îmi povestea că-mi dezinfecta hainele cu apă clocotită. Punea zeci de litri de apă, în oale imense, pe aragaz, și fierbea hainele în ele. La țară, când mă ducea, bunica încălzea apa cu foc de lemne, la sobă. Chinul de pe lume!

În urmă cu cinci ani, când Sophia era bebeluș, îi băgam hainele la mașina de spălat și le fierbeam la 90 de grade. Multe dintre ele nu rezistau decât o spălare, două, pentru că, pur și simplu, se stricau materialele de la atâta fierbere.

Cum îmi place să descopăr cât mai multe inovații din domeniul creșterii copiilor, vreau să vă prezint astăzi tehnologia supremă în materie de dezinfectare a hainelor bebelușilor.

Este Shogunul mașinilor de spălat rufe, maestrul suprem, cu centură neagră și 20 de dani. A fost creată de LG și conține o funcție specială pentru îngrijirea țesăturilor, numită LG Steam.  Practic, permite folosirea aburului pentru curățarea hainelor și nu direct apa. Aburul pătrunde mai ușor decât apa în spațiul dintre fibre, înlătură mai ușor murdăria și mirosurile.

Dar tehnologia nu se oprește aici. Apeși pe un buton și activezi funcția “Allergy care”, o opțiune care duce la eliminarea a 99,99% dintre alergenii și bacteriile prezenți în haine. Totul, tot cu aburi! British Allergy Foundation spune că mașina asta de la LG este alegerea perfectă pentru sterilizarea hainelor bebelușilor sau copiiilor mici.

Și încă o funcție foarte tare: “Steam refresh”– bagi hainele, apeși butonul și mașina le reîmprospătează și le reduce cutele în mai puțin de 20 de minute. De ex, cum îmi pun eu cămășile înghesuite în șifonier sau am un tricou pe care l-am purtat vreo două ore, dar aș vrea să-l mai port și pe seară. Le bagi în mașină și, în 20 de minute, le ai perfect de purtat din nou.

Iar cireașa de pe tort, căci suntem în secolul telefoanelor inteligente, mașina asta de spălat se poate conecta la mobilul personal. Modelele cu conectivitate wi-fi pot fi pornite de la distanță și poți vedea cât curent îți consumă. În plus, primești alerte pe telefon dacă apare vreo problemă la ea.

Mă gândesc că partea cu controlul de la distanță i-ar fi foarte utilă soaței, care, nu știu cum se întâmplă, uită mereu să-mi spele la timp echipamentul de sport, de mă duc cu el jilav la antrenamente. Pe ale ei nu le uită niciodată, însă. J

În fine, las deoparte problemele domestice și revin la mașina asta genială. LG oferă 10 ani de zile garanție pentru motoarele mașinilor produse de ei!!! Mai mult de atât… eu nu cunosc să existe.

Rezumat: opțiuni geniale, cu tehnologie de ultimă generație, consum redus de apă și de curent, garanție pentru un număr enorm de ani. Bine, bine de tot!

Iar, până la 31 august, orice client care cumpără o astfel de mașină, primește cadou o stație de călcat de la Tefal. Tot cu aburi, tot foarte tare. Regulile promoției sunt aici.

CONCURS

Și, pentru că nu-mi place să vorbesc fără dovezi, Taticool și LG oferă o astfel de mașină de spălat CADOU unui cititor norocos.

Regulile concursului sunt simple: îmi răspunzi, printr-un comentariu la acest articol, PE BLOG, la întrebarea “Tu, ce metode folosești/ ai vrea să folosești sau ai folosit pentru a-ți proteja micuțul contra alergiilor și problemelor de piele?”.

Prin acest comentariu, te înscrii automat în concurs.

ATENȚIE! Te rog să-mi lași datele reale de contact, inclusiv adresa de mail, ca să te pot găsi, dacă ești fericitul câștigător. Concursul durează o săptămână, iar câștigătorul va fi extras prin tragere la sorți.

Poate participa la concurs orice cititor, cu vârsta peste 18 ani.

CE MAȘINĂ DE SPĂLAT PUNE LG ÎN CONCURS

Modelul F2J6W0W

Caracteristici

Capacitate: 6.5 kg

Viteză de centrifugare: 1200 rpm

Motor Inverter Direct Drive (10 Ani Garanție)

6 MOTION DD, MIȘCARE MAI AMPLĂ, ÎNGRIJIRE MAI BUNĂ

  • Steam : Allergy care, Baby Care
  • Eficiență energetică: A+++
  • Smart Diagnosis™
  • NFC Control
  • Culoare carcasă: Albastru-Alb
  • Ușă:  Margine albă + Nuanțare neagră

Culoare fundal display: Negru

Hai, vă aștept cu comentariile! E un premiu cu valoare mare, așa că mă sper să fiți atrași de competiție! Baftă, tuturor!

***

Later edit (25 iulie 2017): Vă mulțumesc tuturor celor care ați participat! Ați fost foarte mulți!

Câștigătorul super mașinii de spălat de la LG, cu funcția de spălare cu aburi, poate fi, însă, unul singur. Se numește ELENA SIMION și o aștept să mă contacteze pe mail.

Extragerea poate fi vizionată aici: