Hai să petrecem împreună! De 1 Iunie ai LIBER LA COPILĂRIE!

Cea mai frumoasă perioadă din viețile noastre este copilăria. O știm cu toții și, acum, adulți fiind, privim cu multă melancolie în urmă. Pe vremea noastră, nu existau multe jucării și nici atracții pentru prichindei. Băteam mingea în fața blocului cât era ziua de mare și mai luam o pauză de la fotbal cu un șotron sau un “Țară, țară, vrem ostași!”.

De 1 iunie, eram invitați la desene pe asfalt în curtea școlii. Era singura zi din an când ne lăsa directoarea să murdărim asfaltul curții. În rest, stătea cu bățul după noi. Dar, de 1 iunie, era ziua noastră, a copiilor și noi eram împărații de pe acel tărâm.

Cam atât, însă. Acum suntem exact la polul opus: avem prea multe atracții pentru prichindei, atât de multe încât tu, ca părinte, chiar ești pus în dificultate. Nu știi unde să-ți duci copilul, ce să-i oferi, ca să fii sigur că se va distra pe cinste.

Eu am pentru voi o propunere care cred că va avea toate atracțiile la care se poate gândi un copil. Un tărâm cu toate poveștile și distracțiile pe care și le poate imagina, totul în același loc.

Pe 1 iunie, noi vom fi în AFI Cotroceni, cel mai mare mall din România. Organizatorii vor crea, pentru o zi întreagă,  AFI LAND, o lume de poveste.

Între 12.00 și 20.00, cei de la AFI vor să-i răsfețe pe prichindei așa cum nu a mai făcut-o nimeni până acum. Cei mici vor avea acces gratuit la toate activitățile. Și, spun organizatorii, nici părinții nu e nevoie să stea deoparte pentru că a fi copil nu ține cont de vârstă!

Iată câteva dintre atracțiile promise:

1 Iunie 2017
1 Iunie 2017
1 Iunie 2017
1 Iunie 2017
1 Iunie 2017
1 Iunie 2017
1 Iunie 2017
1 Iunie 2017

Acestea fiind spuse, ne vedem la AFI Cotroceni, joi, de 1 iunie, de la ora 12.00. Sigur va fi o petrecere pe cinste! Pentru că micuții noștri chiar merită tot ce e mai bun!