Hai la Zurlandia! Taticool te așteaptă cu multe surprize!

Probabil că știți deja că week-end-ul acesta e mare, mare eveniment- Zurlandia– festivalul familiei. Practic, întreg domeniul Știrbey- vreo 80 de mii de metri pătrați- se transformă în cel mai mare loc de joacă și relaxare pentru familii.

Vor fi două zile pline, cu o sumedenie de activități pentru copii, cu concerte Zurli și Smiley, cu zeci de puncte de atracție pentru cei mici- precum căsuța Zurli sau o scenă specială pentru adolescenții pasionați de kendama.

Sâmbătă, organizatorii încearcă să intre în Cartea Recordurilor- cel mai mare număr de părinți și copii care se joacă în același timp. Este nevoie de 2000 de participanți, dar sunt sigur că vor fi mult mai mulți.

Va fi foarte, foarte fain. Programul complet al evenimentului îl găsiți aici. Abonamentul costă 50 de lei de persoană, pentru două zile. Dacă nu v-ați cumpărat încă bilete, le puteți lua de aici sau de la intrarea pe domeniu.

Părinții vor avea și ei tot felul de seminarii. Sunt invitați specialiști de marcă, oameni care vor împărtăși din experiența lor în parenting.

Voi fi și eu acolo, cu asistenta mea Sophia. Nu ne dăm experți, dar vă povestim și vă arătăm câteva dintre „trucurile” care ne-au transformat în cei mai buni prieteni. Voi avea două seminarii- sâmbătă, la 16.30 și duminică la 14.30.

Ne vom distra și la panoul Taticool, o creație haioasă prin care ne dorim să vă binedispunem și să vă lase amintiri peste ani.

Vom amenaja și cortul Taticool Shop, un loc unde gravidele se pot relaxa, iar părinții cu copii mici îi pot schimba. Va fi o zonă de Zen! În plus, în același cort, părinții sau viitorii părinți vor putea descoperi câteva dintre cele mai tari produse de puericultură din lume.  Iar celor mici le vom împărți baloane special create cu gândul la tații lor!

Chiar va fi fain. Așa că musai trebuie să veniți în Zurlandia și la Taticool.