Hai afară la răcoare! Și la distracție! Și la premii!

Familia Cruceru iubește vara. O spun de la bun început ca să fim foarte clari. Ne place căldura, ne place marea, căutăm să călătorim cât mai mult vara. În plus, Sophia e născută vara și avem, la sfârșit de august, și o mare petrecere.

Dar nu putem sta toată vara în concediu. Nu mai vorbesc de bugetul familiei care nu este fără limite. Și aici apare marea problemă. Că noi, adulții, avem cam două săptămâni de concediu pe vară, iar copilul două luni. Adică are cu șase săptămâni mai mult ca noi, perioadă în care ne dăm peste cap să-i organizăm timpul de învățare și distracție în București.

Pe vremuri, părinții ne trimiteau la bunici. Acum, pentru mulți dintre noi, varianta asta nu mai există. Ai Sophiei sunt departe și ajungem la ei foarte rar.

Mai mult, în timpul zilei, distracția în aer liber este limitată de temperaturile foarte ridicate. Dimineața și seara ce putem lăsa copilul afară. Știm asta cu toții.

Păi și atunci cum faci ca cel mic să se distreze? Că doar nu-l poți lăsa în fața televizorului tot timpul? Urăsc metoda asta, de altfel.

Noi mergem la mall. Da, asta facem. Nu spun că e soluția ideală, dar e bună pentru noi. Dacă aveți voi una mai bună, chiar vă rog să-mi lăsați un comentariu.

Revin: mergem la mall, acolo unde știu că găsim multe locuri de joacă pentru Sophia, chiar și ateliere de învățare, și restaurante decente, unde, la prânz, îi putem oferi o ciorbiță sau o mâncare sănătoasă. Și unde știm că sunt temperaturi mult mai mici ca afară pentru că există aer condiționat

AFI Cotroceni mi-a atras atenția în perioada asta, așa că vă povestesc și vouă. Am și făcut un live duminică din mall și puteți vedea exact atracțiile pe care le-am găsit noi.

Au o serie de activări foarte interesante pentru copii, până pe 19 august, de la ateliere de sculptură în fructe, la cele de modelaj cu plastilină, dar și ateliere eco și de dans. „Vara ca stil de viață” este campania lor și concret se referă la faptul că, la distracția ta, plusează și ei cu gratuități și o mulțime de alte surprize.

Au creat un talon, “Varometru” îi spun, cu care poți strânge ștampile de la locurile de distracție. Intri la trei astfel de centre de distracție, e plin mall-ul de ele, și ai acces gratuit la a patra.

Punctele de distracție participante sunt:  Romotion Simulator, Cotroceni on Ice- patinoarul, X Entertainment, Laser Maxx, 9DVR, MaxFun, Zorky Planet, Gymboland, AFI Aventurier și Cinema City.  Adică locuri de entertainment pentru copii de toate vârstele.

Vă duceți la astea, lăsați piticul să se distreze, primiți varometrul și o ștampiluță pe el, păstrați bonul fiscal. A patra intrare este gratuită, indiferent de locul ales.

În plus, talonul completat îl puteți depune la punctul de Informații, să vă înscrieți la o tombolă. Cu puțin noroc puteți câștiga una dintre cele 3 excursii în Delta Dunării. Și uite așa mai plecați într-o vacanță în vara asta, o vacanță plătită, însă, de AFI Cotreceni.

Campania ține până pe 20 august.

Și mai sunt câteva lucruri interesante care se întâmplă până atunci. AFI organizează, în fiecare zi, ateliere gratuite pentru cei mici. De luni până vineri, între 18.00 și 20.00, iar sâmbăta și duminica între 16.00 și 18.00.

Am testat unul dintre aceste ateliere, iar Sophia a plecat de acolo cu o amintire foarte frumoasă- o sticluță cu nisip magic. Mai sunt ateliere de pictură pe evantaie, de sculptat în fructe sau de creat flori din hârtie. Sunt faine atelierele astea, printre acțiunile mele preferate, pentru că Sophia se distrează, dar și învață lucruri noi. În plus, sunt gratuite!

Una peste alta, rețineți faptul că toate aceste activități sunt disponibile în AFI Cotroceni până pe 19 august, că puteți câștiga o excursie în deltă și că atelierele pentru copii sunt gratuite.

Așa că vă invit și pe voi la distracția din AFI și aștept să-mi scrieți cum a fost experiența voastră acolo.

Pupici cu răcoare și distracție!