Girls night out. Hai să le lăsăm ca, uneori, să fie doar femei!

13612354_1172993009419425_5339242483450992446_n

Sunt fericite, nu-i așa? Păi cum să nu fie?! Toate patru sunt mame full time, mame dedicate care au grijă de copiii lor cât pot de bine. Și mai sunt și soții. Și femei de carieră: două- oameni de afaceri, una- politician, alta- corporatistă. Și muncesc de le sar capacele.

Dar, în poza asta, sunt fericite pentru că urmau să respire. Să fie doar ele, la o ieșeală ca fetele. Concret, urmau să vadă un film. Nimic spectaculos, aparent. Nu s-au dus în cluburi, n-au fugit prin nu știu ce stațiune, cu zilele. Urmau să aibă doar 2-3 ore de respiro, liniștite, pe un scaun de cinematograf și să vizioneze o comedie spumoasă: „Mame bune și nebune”, foarte tare, de altfel, filmul.

Eram invitat la avanpremiera peliculei, dar am decis să fac altfel, decât de obicei. Seara trecută, le-am făcut lor cadou invitațiile mele.

Eu și Soph, plus ceilalți tătici cu copiii lor, posesori de mame/ soțiile din poză le-am condus până la intrarea în cinema și le-am dat liber. Le-am lăsat să se distreze și noi ne-am dus cu prichindeii la un loc de joacă.

Pentru că merită! Asta trebuie să rețineți, dragi tătici!

Soțiile voastre trebuie să fie, din când în când, doar femei. Să nu mai aibă legătură cu copiii lor și nici măcar cu voi. Trebuie să fie lăsate să mai facă și chestii doar între ele. Asta ca să-și încarce bateriile pentru zecile de job-uri pe care le au în fiecare zi și pe care le îndeplinesc cu succes!