Gingii umflate, mâini în guriță și multe bale la fix două luni. Soluții? (P)

Fiu-miu ăsta e ceva… Știu că fiecare cioară își laudă puiul, dar al meu!!!! E el într-un fel. Pișicher, voios, gălăgios, șantajist, ne face în foi de viță.

Hai să vă povestesc. De pe la două luni, au început să i se umfle gingiile. Da, nici nouă nu ne-a venit să credem, dar, la fix două luni, avea deja pe gingia de sus două umflături albe. Îi ies dinții. Foarte repede, precoce rău!

Și de atunci, ghici ce?, a început să bălească și să-și bage mânuțele în gură până la coate. Îi plac la nebunie. Se vede și din poză nu? 🙂 Râde de noi cu degetele în gură. 

Totuși, trebuia să facem ceva că gingiile inflamate nu trec de la sine, iar cu degetele în gură nu poate sta domnișorul tot timpul, nu?

Așa că am cercetat pe net după inele gingivale, acele jucării din cauciuc ce i se dau copilului în loc de mânuțe. Ne-am tot uitat și am dat peste Maimuțica pentru Dințișori(Matchstick Monkey) adusă în România de cei de la delamamici.roși de surioara ei mai mică Mini Maimuțica pentru dințișori, tratată antibaterian. Prima este multipremiată, e considerată cam cea mai bună din lume pe gama ei, e foarte sigură, ne-a plăcut mult. Designul e fain, copilul o apucă ușor și nu se îneacă. Cea de a doua- mini maimuțica- e design 2018 și este tratată antibacterian. Deci un plus. Ambele produse se pot băga la sterilizator sau la mașina de spălat vase. 

Cum nu ne puteam hotărî le-am luat pe amândouă. Și am zis că am rezolvat problema! Nu? Ei nu, pentru că pe bebe nu-l interesează calitatea jucăriei, ci mânuțele.

Așa că am început acțiunea de convingere.

Gâgi, gâci, uite maimuțica, uite-o pe soră-sa, uite-o pe soră-ta, hai să ne jucăm împreună! Azi așa, mâine așa, puțin câte puțin, să se împrietenească piticul cu maimuțele. Nu vreți să știți cum mă simțeam când ditamai omul de 1.90 mă strâmbam la bebe să-l conving că jucăriile alea sunt mai ok decât mânuțele lui. 

Până la urmă ne-a ieșit. Acum le alternează. Când maimuțica verde, când cea albastră, când încearcă să le bage pe amândouă deodată. Atunci ne prăpădim de râs. 

Bine, nu spun acum că cele două maimuțele sunt soluția magică. Și bebex-ul nostru mai caută mânuțele, dar în 90% din timp sunt soluția pentru gingiile lui inflamate.

Și au început să-i placă atât de mult, încât țipă după noi dacă i le luăm. Că, na, ne mai jucăm și de-a hoții și vardiștii. 🙂

Vă pup. Dacă vă interesează și pe voi maimuțelele astea pentru gingii umflate, le găsiți la delamamici.ro și aveți și un cod de reducere de 20%, special de la Taticool, pentru prima comandă. Se numește fix așa: TATICOOL.Puneți la observații acest cuvânt genial 🙂 și aveți reducerea. Condițiile exacte, mai jos.

Să-mi scrieți, dacă le cumpărați, să-mi spuneți părerea voastră. Nouă ne-au plăcut și sigur veți avea aceeași impresie.

Condițiile codului de reducere sunt: reducere 20%, expiră la 12 Mai, se poate folosi o singură dată de către un utilizator, reduce prețul pentru Matchstick Monkey, ambele versiuni, plus setul cu Matchstick Monkey, nu se poate folosi împreună cu alte cupoane de reduceri și nu se aplică la produse deja reduse.