Fiică-mea se crede Fetiță Powerpuff! Bine, e mai mult puff, dar e datoria mea să o încurajez! (P)

Se cațără în copaci, salvează pisici, face tumbe și scheme de karate, e convinsă că e un super erou! Și e absolut sigură că va salva lumea!

Asta este fiică-mea de vreo câteva luni încoace. Mda, i-am arătat desenele Fetițele Powerpuff pe Cartoon Network și aia a fost! Fetițele alea, mult mai mici ca ea (cel puțin așa a decis) se luptă cu cei răi, sunt superputernice și salvează un oraș întreg. Deci clar poate și a mea! Măcar o pisică, poate salva.

Toate bune și frumoase, dar vorba titlului, uneori, e mai mult puff! Adică îi apare un cucui din senin, o vânătăie nu știu pe unde, o zgârietură. Și unde mai pui că exersează schemele de karate chiar pe mine. Și se întâmplă uneori să-mi nimerească un punct sensibil! Mama, și să vezi dureri pe mine!

Lăsând gluma la o parte, e doar un prichindel. Își trăiește copilăria, cu cucuie, cocoțat în copaci, vânătăi și super-eroi! E un copil ca toți ceilalți și are nevoie de îndrumare. Și de asta sunt eu lângă ea.

I-am explicat, a înțeles că desenele animate nu reprezintă realitatea. Dar că… sunt un bun exemplu pentru ea, că, din ele, poate extrage niște valori foarte faine. Iar din Fetițele Powerpuff are ce învăța: despre prietenie, despre faptul că sigur există o soluție, oricât de greu ți-ar fi, despre faptul că, dacă vrei cu adevărat, poți obține ceea ce îți dorești.

Iar, de luni, apar episoade noi cu fetițele astea senzaționale. Mai mult, intervine un personaj jou- Bliss- sora cea mare a celor trei eroine principale. Bliss are ochii violeți, părul turcoise și puteri nemaiîntâlnite- telepatia și explozii de energie.

Fac pariu că fiică-mea va “bubui” prin casă după primul episod. Face ea ceva să o imite pe Bliss!

Cei de la Cartoon Network spun că va fi un sezon EXPLOZIV, captivant pentru cei mici. Deci: de luni până vineri, de la 14.15 episoade noi Fetițele Powerpuff, pe Cartoon Network.

Și da, acesta este un articol creat la propunerea celor de la CN, pe care l-am scris cu plăcere, dar asta nu înseamnă că tu nu trebuie să fii lângă copilul tău, să-i susții visurile și să-i sufli în aripi!

Pentru că, împreună, chiar puteți fi supereroi!