Fii primul cavaler care o invită la dans!

„Once upon a December” e melodia noastră. Da, avem melodia NOASTRĂ! Și doar a noastră. De fiecare dată când o aude, Sophia lasă totul și-mi sare în brațe.

„Hai să dansăm!” vine imediat replica ei. Lasă la o parte păpușile, jocurile, tot. Oriunde ne-am afla. Și vrea să danseze cu mine.

Iar eu fac exact ca ea. Las totul deoparte pentru trei minute, cât durează melodia. Pentru că așa trebuie! Pentru că, dacă ea simte că acela este un moment special, chiar așa trebuie să fie.

Și ne apucăm de dans. Nu mai știu când am ascultat prima oară această melodie. Știu doar că, încet, încet, a devenit MELODIA NOASTRĂ.

Și să vezi ce dans facem pe melodia asta. Exemplul e în clipul de mai jos.

Se aruncă în brațele mele, se lasă pe spate și îmi cere să o învârt. E exact ca o prințesă într-un dans cu alesul inimii ei.

Și cred că despre asta este vorba mai ales: de a fi primul ei cavaler, primul bărbat care a dat-o pe spate. 🙂 Vor mai fi mulți mai târziu care o vor invita la dans. Dar tati a fost primul. Și a ridicat niște standarde. I-a arătat că valsul e un dans minunat, că trebuie să găsească doar cavaleri la fel de politicoși, la fel de atenți. Că e prețuită și că așa trebuie tratată de toți bărbații din viața ei.

Ești tată de fată? Ce mai aștepți? Prostiți-vă împreună. Invit-o la dans și fii primul ei cavaler. Nu aștepta ziua nunții! Atunci chiar nu va mai avea timp pentru tine!