Fie vară, fie iarnă, hai la bălăceală! O campanie tare faină! (P)

Le-am făcut pe toate week-end-ul trecut. Că așa suntem obișnuiți. Măcar în week-end să petrecem timp cu copiii, să-i distrăm, să îi drăgălim, să fim cu ei. Că, în restul săptămânii, fiecare e cam cu programul lui. Nu vorbesc despre bebe, el stă în fiecare zi cu unul dintre părinți. Mă gândesc la Sophia, cu care, odată cu începerea școlii, petrecem mai puțin timp. Pentru că, normal, are ore, after, opționale, tot felul de activități, departe de noi, părinții.

Și ajungem să petrecem față în față cam două, cel mult trei ore pe zi.

Așa că, în week-end, ne revanșăm. Îmi doresc asta, îmi doresc o super relație cu ea, așa că mă străduiesc. Doar că week-end-ul trecut a fost foarte frig, cu ploaie și nu prea era loc de distracție pe-afară. Și vor tot veni astfel de zile, că doar iarna nu-i ca vara. Plus că, dacă aveți timp, merge o bălăceală pe cinste chiar și în timpul săptămânii.

Revin: după ce am epuizat jocuri, mini-petrecere în pijamale, câteva lecturi și chiar și o oră de stat pe tabletă, am rămas fără idei. Dacă vrei să petreci timp de calitate cu copilul, clar ecranele nu sunt soluția și trebuie să fii foarte inventiv.

Pe noi ne-a salvat, de data asta, Therme. Da, multe tobogane, piscine cu apă termală, bălăceală, super fain pentru orice copil. Sunt sigur că ați trecut deja pe acolo. Iar, dacă nu ați făcut-o, vă spun că e cel mai tare loc de bălăceală din tot Bucureștiul, ba chiar din Europa- e cel mai mare spa din Europa.

Patru ore am stat eu cu Soph la Therme și ne-am dat în toate toboganele și piscinele potrivite vârstei ei. Am fi putut sta toată ziua și încă vreo două, dar pe ceilalți doi membri ai familiei îi lăsasem acasă și bebele trebuia pregătit de somn. Data viitoare îl aducem și pe el. A fost o dată și i-a plăcut mult în piscinuțele pentru bebei. Oricum, măcar pentru senzația aia de frig și cald simultan din piscina în aer liber merită să stai ore întregi la Therme.

Dincolo de atracțiile obișnuite de la Therme, însă, de week-end-ul trecut, timp de 9 săptămâni!!!, există și combinația perfectă- Therme și Itsy Bitsy, cu personajele de la radio direct în piscinele din zona Galaxy. Da, cu SuperZAPA, Spinner, Spark, Suflețel și Dj Dodi, copiii voștri îi știu sigur. Campania se numește Heroes of the Galaxy, este complet gratuită, ba vă aduce și premii!!! și constă în ateliere foarte faine pentru cei mici.

Concret, în fiecare săptămână, Therme are o tematică legată de valorile pe care vrem să le insuflăm piticilor noștri: Creativitatea, Curajul, Responsabilitatea, Prietenia, Generozitatea, Perseverența.

Sâmbăta, de la 15.00, sunt aduse personaje care îi prind în jocuri pe copii, inclusiv în piscină, apoi vin eroii Itsy- Bitsy, iar duminica sunt ateliere potrivit temei săptămânii. Noi am prins un atelier de origami, pentru că a fost săptămâna Creativității, în urma căruia Sophia a plecat cu o coroană de prințesă și cu niște ochelari cool. Pe scurt: s-a distrat constructiv mai bine de o oră la atelierul ăsta.

Până pe 30 noiembrie, la intrarea în Therme, fiecare copil primește o brățară corespunzătoare valorii biletului și în culoarea săptămânii și, împreună cu părinții lui, este încurajat să colecționeze cât mai multe brățări, astfel încât să aibă toate super puterile eroilor din Galaxy. Adică vom avea copii super eroi. Haios, nu? După ce le colecționează, pentru că merită, primește și premii!!!

  • La două brățări, un masaj pentru părinți!!! Sună bine, deja, nu?
  • La trei brățări, o brățărică din argint pentru eroul mami sau pentru eroul tati! 🙂
  • La cinci brățări, o zi întreagă și specială pentru întreaga familie la Therme.

Săptămâna asta este despre CURAJ. Vor veni personajele de la Itsy Bitsy, dar vor fi și ateliere de improvizație și jocuri de încredere, iar organizatorii vor instala și un mare panou cu cele mai curajoase lucruri pe care le-au făcut copiii. Deci, eu zic că sâmbătă, duminică v-am făcut program!

Una peste alta, sincer, încă o dată: Therme mi se pare cel mai fain loc de distracție pe vreme rea din București și nu numai, și cred că vom reveni foarte des pe acolo anul ăsta. Plus că, până pe 30 noiembrie, cu campania Heroes of the Galaxy totul este și mai distractiv pentru copii.

Vă las mai jos programul complet al campaniei, ca să știți exact ce vă așteaptă la Therme până pe 30 noiembrie.

V-am pupat! Și ne vedem la bălăceală!

TEMELE CAMPANIEI HEROES OF THE GALAXY

PRIETENIE-Săptămâna 3- 14-20 OCT

Pentru săptămâna prieteniei, copiii vor face poze cu prietenii lor si se vor putea intalni cu SuperZăpă (care le va explica importanța prieteniei). Aceștia vor arăta la case pozele și vor înțelege cât de importantă este prietenia adevarată.

ENERGIE-Săptămâna 4- 21-27 OCT

Petreci mai mult de 2 h și jumătate în Galaxy? Asta înseamnă că ai descoperit secretul energiei! La ieșirea din tărâmul super-eroilor, copiii vor povesti cum și-au consumat energia. Spinner va fi și el prezent în weekend și îi va antrena pe copii în jocuri pline de energie!

BUCURIE- Săptămâna 5- 28-3 NOV

20 de sărituri de bucurie alături de Dj Dodi sau o poză cu cel mic în cea mai fericită ipostază! Este important ca, atunci când copiii se bucură, să și exprime ceea ce simt, iar asta vor învăța la Therme!

GENEROZITATE-Săptămâna 6- 4-10 NOV

În săptămâna generozității, copiii vor învăța ce înseamnă să dăruiești, de ce și pentru cine este important! În parteneriat cu fundația ,,DĂRUIEȘTE ARIPI”, Therme București va încuraja o strângere de fonduri pentru construirea ,,Dulapului cu jucării” pentru copiii de la INSTITUTUL DE ONCOLOGIE BUCUREȘTI. Și pentru că, dacă faci bine, primești bine, cel mic va primi o brățară în plus pentru fapta lui cea bună.

PERSEVERENȚĂ-Săptămâna 7- 11-17 NOV

Perseverența este o super putere care îi va învăța pe cei mici cum să nu se dea bătuți!

RESPONSABILITATE- Săptămâna 8 -18-24 NOV

La Therme, copiii învață să fie responsabili față de mediu și de cei din jur! Aceștia vor învăța cum pot să ajute și se comporte în situații limită, vor lua lecții de prim ajutor și vor învăța de ce și cum să recicleze.

CURIOZITATE-Săptămâna 9- 25-30 NOV

Curioșii vor porni într-un treasure hunt misterios! Cu ajutorul unei hărți, copiii vor descoperi cele trei indicii care vor debloca un mesaj important!