Fericirea începe în burtică. Iar azi, la noi, fericirea înseamnă DANS. Unul de vedetă :-)

Se spune că fericirea începe în burtică. Și că, atunci când copiii noștri sunt sănătoși, fericirea lor și a noastră este garantată. și nu doar că se spune, chiar așa e.

Îi vrem sănătoși și fericiți pentru că ei sunt cele mai haioase ființe din lume și pentru că îi iubim nemărginit. Îi iubim când se chinuiesc să facă mișcări de oameni mari, când mănâncă de se umplu de mizerie în trei secunde, când râd de se prăpădesc, când ne amuză prin tot ce fac!

E foarte frumoasă perioada asta și noi, ca părinți, filmăm și pozăm orice mișcare a minunăției ăsteia de om. Am și eu calculatorul plin de astfel de filmulețe și fotografii, pentru că mi se părea că am un copil grozav și că niciunul nu mai e ca el. Și chiar aveam dreptate, pentru că fiecare copil este unic și minunat în felul lui. Ca să nu mai spun că îmi vine să arăt asta tuturor! Și cred că toți am vrea!

Așa că vă invit la…CONCURS. De dans. Pentru pitici, evident. Unde? Pe pagina Milupa, unde piticii voștri pot deveni vedete.

Ce aveți de făcut?

  1. Îl filmați pe cel mic dansând. Mai mult, dacă vreți, în filmare, puteți dansa și voi alături de copil ca să fie distracția mai mare.
  2. Încărcați clipul aici
  3. Îl aratați și prietenilor voștri de pe Facebook ca să strângeți cât mai multe voturi.

Cele mai votate 3 clipuri ajung vedetă pe pagina Milupa.

Iar, în fiecare luni, timp de trei săptămâni, eu și Sophia vom mai alege un clip, unul care va fi preferatul nostru. Și acesta va deveni vedetă pe internet. Aici nu e pe bază de voturi, ci doar noi decidem.

Așa că, dacă ai un pitic cu chef de dans, filmează-l și bucură-te împreună cu toată lumea de gingășia lui. Milupa și noi doi îl facem vedetă pe internet.