Ești cititorul meu? Vreau să te cunosc și să-ți mulțumesc.

cititor

Pe 15 decembrie, Taticool împlinește un an. Da, doar un an, dar mi se pare că ne știm de mult.

Cu această ocazie vreau să-ți mulțumesc că mi-ai citit măcar unul dintre sutele de articole scrise de mine și de colaboratorii mei.

Într-un an de zile, au fost peste 400 de articole, cel puțin unul în fiecare zi. Am căutat să fac din Taticool o adevărată comunitate, un mediu în care să ne întâlnim toți cei preocupați de creșterea copiilor, experți sau proaspeți părinți. În plus, prin exemplul meu și al altor tătici dedicați, să începem să schimbăm ușor, ușor mentalitatea românească, aceea că doar mămicile trebuie să fie alături de copiii lor.

Cifrele spun că am făcut treabă bună: peste 1 milion de oameni au accesat blogul măcar o dată și peste 20 de mii mi-au devenit prieteni virtuali pe pagina de facebook cu același nume. Am avut recorduri de peste 60 de mii de cititori într-o singură zi și mii de comentarii.

Dar cel mai important este că tu, dragă cititorule, mi-ai acordat mie din timpul tău extrem de prețios. Ai râs alături de mine și Sophia la poznele noastre, te-ai revoltat alături de noi asupra problemelor din educația românească, te-ai documentat împreună cu mine asupra unor legi importante care ne privesc.

Acum vreau să-ți mulțumesc. Tu mă știi pe mine, dar eu nu te cunosc personal. Te rog trimite-mi o fotografie cu familia ta pe pagina de facebook, la postarea acestui articol. Promit să o public și să-ți mulțumesc personal, în fața tuturor zecilor de mii de prieteni virtuali.

Sunt sigur că ești un om frumos, deschis la minte și cu povești deosebite. Dă-mi voie, prin fotografia ta, să-ți spun povestea lumii întregi. Pentru că știu că și tu ești Taticool sau Mamicool.