De sărbători, tot ce îți doresc este să vezi zâmbetul copilului tău!

Azi, de Crăciun, îți las aici una dintre cele mai frumoase poze cu fiică-mea din anul ăsta. E o poză pe care o ador, pur și simplu.

Pentru că ea reprezintă tot ce e mai important pentru mine: puiul meu, de care mă bucur în fiecare zi.

Sunt complet dependent de zâmbetul ei, de gingășia, de inocența ei. Și, zi de zi, îmi iau doza de fericire din toate aceste ingrediente, însoțite de multe îmbrățișări. Pentru că da, ne îmbrățișăm și ne spunem că ne iubim cât putem de des, în fiecare zi.

Dragul meu cititor, dacă ai un astfel de zâmbet lângă tine acum, ai tot ce îți trebuie! Azi, n-ai nevoie de nimic mai mult! Doar să te topești în ochii puiului tău, să-l îmbrățișezi și să-l pupi. Mult, mult de tot, până se satură de tine! Apoi, să-l lași câteva minute și să-l îmbrățișezi din nou!

Atât! Doar atât! Toate celelalte sunt trecătoare și cu adevărat neimportante. Petreceri, mâncare, cadouri. Toate sunt mult prea mărunte în comparație cu zâmbetul copilului tău.

Poate că, de Crăciun, ți-ai dori averi, bunăstare, meniuri alese. Eu îți doresc doar să ai parte de zâmbetul copilului tău. Poate pare puțin, dar e, de fapt, cel mai de preț lucru!

Și, dacă te duci și îl iei acum în brațe, vei înțelege că nu există adevăr mai mare pe lume!

Sărbători cu zâmbetul copiilor tăi, dragă cititorule!