Cumpărăturile online mi-au salvat relația cu fiică-mea! + SUPER CONCURS

La 6 ani și jumătate, fiică-mea e o mini domnișoară. Vrea să fie cochetă, să-și aleagă singură hainele, să și le asorteze, să se îmbrace exact cum vrea ea. DOAR cum vrea ea. Mai sunt părinți care trec prin situația asta? Sunt convins că suntem mulți.

Nu puține au fost situațiile când tensiunea dintre noi a atins cote alarmante din cauza alegerilor ei vestimentare.

-Ia-o pe asta că îți va ține de cald!

-Ba nu! Că nu îmi place!

-Hai poate bluza asta e mai potrivită pentru școală!

-Ba nu, cealaltă, că are și roz!

-Pune-ți fes pe cap!

-Ba nu, că îmi strică bentița și codițele!

Să vă mai spun cum se întâmplă la cumpărături de haine pentru ea?!!! Mamă, mamă! Zeci de minute pierdute aiurea, zeci de hăinuțe probate, zeci de NU-uri, zeci de strâmbături din nas, de NU îmi place, de nervi întinși la maximum.

Iar, dacă se “îndrăgostește” de o hăinuță, dar ție ți se pare prea scumpă, să vezi atunci certuri! Le știți și voi, sunt sigur! Eventuale crize, lacrimi, fețe supărate, rugăminți fierbinți, șantaj.

Pe scurt: HAOS! Iar, pentru un bărbat, situația asta este una dintre cele mai neplăcute pe care le poate întâlni. Știți doar că noi suntem mari fani cumpărături! 🙂

De ceva vreme, însă, ne-am liniștit. Serios. Chiar am descoperit o metodă prin care nu ne mai certăm. Nu am inventat roata, dar este simplă, rapidă și la îndemână. Îi cumpărăm mare parte dintre haine ONLINE! Serios. Ne așezăm toți trei în fața calculatorului și începem să dăm scroll, page up, page down, zoom, next page.

Iar Soph zice “Asta îmi place, asta nu.”. Apoi vedem care dintre produsele alese corespund și condițiilor noastre: să fie potrivite vremii de afară și locului pentru care le folosește, să aibă o minimă calitate și, mai ales, să fie decente la preț. Pentru că un copil crește foarte repede și poartă o haină foarte puțin. Așa că nu văd sensul să dai milioane pe ceva ce poartă 6 luni. E părerea mea, vă rog să nu mă judecați. Până la urmă fiecare face ce vrea cu banii lui.Iar un site care ne place și pe care l-am descoperit de curând este tex.carrefour.ro. Am zis să vă spun și vouă câteva cuvinte despre el, pentru că mi se pare că produsele din el întrunesc condițiile noastre de achiziție. În plus, vin sărbătorile și ar putea fi un magazin foarte bun din care v-ați putea completa lista de cadouri.

Hăinuțele de pe site sunt de la Tex, au o calitate bună și, mai ales, au un preț decent. De altfel au câștigat premiul Best Buy 2017/2018- cel mai bun raport preț calitate din România la categoria haine pentru copii.

Am intrat prima oară pe site, cu Soph lângă mine și ghici ce? Pe ea a atras-o din prima mascota site-ului: Texxy, o figurină care aduce, în același timp, și cu o pisică și cu o maimuțică, un ghid vesel care te poartă prin paginile virtuale.În doar 10 minute, fără scandaluri, fără lacrimi, am reușit să-i aleg Sophiei, cu acordul ei, evident, o gecuță și o salopetă. Ne-au plăcut, le-am pus în coș, le-am cumpărat.

Geaca era redusă de la 95 la 65 de lei. În total, pe o ținută completă, am dat 120 de lei. Eu zic că a meritat.

În plus, până pe 7 decembrie, inclusiv, transportul este gratuit în toată țara, pentru cumpărăturile de peste 120 de lei. Iar, dacă vrei să faci retur, să zicem că este ceva ce nu-ți mai convine, primești banii înapoi PE LOC! Știu cazuri, pe la alte site-uri, în care banii se întorceau în buzunarul clientului după vreo două- trei luni.

CONCURS

Și, pentru că îmi place acest site, în care, zic eu, găsiți multe hăinuțe faine pentru copiii voștri, lansez și un concurs, cu cadouri de la Tex și Carrefour.

Intră pe site, alege-ți un produs, dă-mi link-ul acestui produs într-un comentariu la postarea aceasta de pe FACEBOOK, pune hashtag-urile #modacuchefdeviata și #tex.carrefour.ro și intri în concurs.

Ofer 1 premiu pe zi, timp de 7 zile, prin tragere la sorți. Câștigătorii trebuie să fie pe teritoriul României și vor fi desemnați la finalul celor 7 zile și vor primi acasă produsele pe care și le-au ales. Evident, în limita stocului disponibil. În cazul în care articolul ales nu mai este pe stoc, Carrefour își rezervă dreptul de a trimite un produs similar ca preț și utilitate.

Atenție!!!! Un comentariu valabil, care va fi înscris în concurs, trebuie să conțină link-ul cu produsul dorit de pe http://www.tex.carrefour.ro/, #modacuchefdeviata și #tex.carrefour.ro . Comentariile care întrunesc parțial condițiile nu vor fi luate în considerare pentru înscrierea la tragerea la sorți.

Concursul durează 7 zile, din acest moment. Comentariile apărute ulterior nu vor fi luate în considerare.

Acestea fiind zise, dragii mei cititori, baftă la concurs! Șapte dintre voi vor primi cadourile mult dorite!

Așa că intrați pe https://tex.carrefour.ro și spor la ales produsele de care aveți nevoie!