Cum să-ți îmbraci copilul de Crăciun sau Revelion

Am pierdut de mult timp bătălia pe șifonier. Faza aia de dimineața când vrei să-ți îmbraci copilul cu ceva, dar el vrea altceva. Sunt sigur că știți la ce mă refer.

De mai bine de un an, Sophia are propriile gusturi și își pune amprenta în tot ce alege atunci când vine vorba despre vestimentație.

De altfel, nici noi nu ne agităm prea tare cu subiectul ăsta, pentru că nu văd o problemă reală și prefer zâmbetele decât bocetele. Așa că, dacă întrunește condițiile meteo de afară, Sophia se poate îmbrăca exact așa cum își dorește atunci când merge la grădiniță.

Dar, de cele mai multe ori, preferă ținutele „dichisite”. Aici o citez pe Alina Sorescu, căci fiică-mea e în grupul ei de canto de vreo doi ani. Și au destul de multe spectacole, în care trebuie să arate îngrijit și elegant. Iar Sophia a adoptat stilul Alinei.

Așa că, atunci când mergem la cumpărături pentru ea, ne orientăm către lucruri de calitate. Da „haina îl face pe om”, e un proverb valabil și în ziua de azi.

Iar magazinul Next ne îndeplinește cerințele. Au niște hăinuțe pentru copii foarte bune. De o calitate ridicată și la niște prețuri relativ accesibile. Evident că nu trebuie să cumperi haine cu sacul, dar pentru o ocazie specială, cum ar fi Crăciunul sau petrecerea de Revelion, cred că merită. Căci da, Sophia va merge la toate aceste evenimente cu noi, nu se poate altfel.

Zilele trecute am dat o raită prin magazin și ne-am distrat foarte tare. Sophia a fost aproape un model profesionist.

Iată câteva ținute pe care vi le propunem pentru fetițele voastre. Aveți și prețurile menționate, ca totul să fie foarte clar. Mi-a plăcut că am putut atinge fiecare material în parte și a-i descoperi calitatea.

1rochie2

2rochie1

3rochie1

3rochie2

4rochie1

4rochie2

5rochie1

5rochie2

salpoeta2

Ps: Sunt multe ținute faine și pentru băieței, dar nu am mai adus și modelul masculin, că, de ceva vreme, mă cam ia capul cu pretendenții ăștia. Descoperiți în clip care-i tărășenia. Pe scurt: vreo 4-5 prichindei îmi iau fata la pupături. 🙂