Cum poți câștiga o excursie la Legoland pentru copilul tău și gașca lui

Îmi plac mult evenimentele care îmbină comercialul cu lucrurile utile pentru copii. Acele branduri care se promovează inteligent și oferă celor mici și informații de care ei au nevoie.

Campania „Expoziția Imaginației” realizată de Mall Băneasa în colaborare cu Kidster este un astfel de proiect, o acțiune, dacă vreți, prin care echipa organizatoare își dorește să dea înapoi comunității în care activează, alegând domeniul educațional, care, știm cu toții, cât de mare nevoie are de susținerea tuturor, părinți sau autorități.

În următoarele două săptămâni, veți putea vizita în acest mall, o expoziție de costume tradiționale românești și altele create din piese Lego. Șase dintre ele au fost create din cărămizi Lego de către copii, la atelierele care au avut loc weekendul trecut, iar alte șase sunt costume autentice, vechi de sute de ani.

Cele 12 piese pot servi ca inspirație pentru lucrările ce urmează să fie înscrise în competiția Expoziția Imaginației de anul acesta, lucrări ce nu trebuie să reprezinte neapărat costume populare, ci doar să integreze simboluri și motive tradiționale, respectând cerințele concursului.

Așa se face că prichindeii își dezvoltă capacitatea de a lucra în echipă, dar și de a fi creativi și învață și despre țara noastră. Iată de unde a pornit ideea și cum au pus-o în practică cei mici pentru costumele expuse.

Fain, nu? Mie așa mi se pare și, tocmai de aceea, vă dau toate detaliile.

Iată mai jos toți pașii pentru înscrierea în proiect:

Pasul 1: FORMARE ECHIPE ȘI ÎNSCRIERE

Coordonatorul (părinte sau cadru didactic) formează o echipă din minimum 3 – maximum 5 copii cu vârste intre 6 – 13 ani și o înscrie folosind formularul de AICI.

Înscrierea se poate face și fără videoclipul de prezentare a lucrării, urmând ca acesta să fie urcat ulterior în cont până la data de 31 martie, ora 00:00.

Pasul 2: ALEGERE CATEGORIE FOLCLORICĂ

Echipa formată își alege tema pe care dorește să o reinterpreteze sub forma unui obiect construit din cărămizi Lego. Categoriile din care copiii pot alege să dezvolte lucrările și, în care, apoi, trebuie să le înscrie sunt: gastronomie, arhitectură, modă, ceramică, basme și povești.

Pasul 3: VALIDARE ÎNSCRIERI

Până la data de 1 Aprilie, construcția din cărămizi LEGO® trebuie definitivată în proporție de 70% și prezentată într-un filmuleț de maximum 2 minute, care se urcă în contul echipei.

Pe 1 Aprilie se începe validarea lucrărilor, urmând ca cele selecționate să fie anunțate pe 7 aprilie.

Pasul 4: FINALIZARE LUCRĂRI ȘI VOTING

După 7 aprilie, echipele ale căror lucrări au fost validate pot continua construcțiile.

Începând de pe 7 aprilie de la ora 10 și până pe 30 mai la 00.00, se dă startul la voting-ul online pentru premiul publicului.

Pasul 5: EXPOZIȚIA IMAGINAȚIEI ȘI CÂȘTIGĂTORI

În perioada 6 Mai – 1 Iunie, Băneasa Shopping City va expune cele mai creative construcții în cadrul Expoziției Imaginației și, pe 1 Iunie, va avea loc Marea Finală și anunțarea câștigătorilor.

V-am spus deja de Marele Premiu, dar și celelalte sunt atractive, iar partea și mai bună la aceste premii este că fiecare membru al echipelor câștigătoare va fi premiat, doar excursia va trebui împărțită 🙂

Înscrieți-vă și voi pe site-ul proiectului, www.expozitiaimaginatiei.ro. Clar noi ne apucăm de lucru pentru a ajunge la Legoland.

Și, chiar dacă nu vom câștiga, să ne gândim doar la cât de frumos vor petrece cei mici timpul împreună, construindu-și propriul proiect, nu-i așa ? Spor la lucru tuturor!