Cum ne-am decorat bradul anul acesta: costuri 0 și o veselie maximă

Împodobirea bradului de Crăciun trebuie să fie un moment intim, cu toată familia adunată în jurul lui, fiecare dintre noi să-și aducă aportul la decorarea lui și să ne bucurăm de aceste momente petrecute împreună.

Dar, parcă îți dorești ca bradul ăla împodobit să arate și bine. Cum magazinele abundă de tot felul de decorațiuni, poți cheltui ușor o avere și există riscul să nu iasă chiar ce ți-ai dorit.

Ce să facem, ce să facem ca, anul acesta, până și bradul să fie altfel? Ne-am tot gândit noi adulții, dar soluția a venit de la Sophia.

Ea a avut ideea să împodobim bradul cu plușurile ei. Da, maimuțoii pe care i-a primit de-a lungul celor cinci ani de viață.

Ne vedeți în acțiune în reportajul filmat pentru cei de la Vorbește Lumea- Pro tv.

La început, ne-am temut că, deși ea a avut ideea, tot ea va fi cea care va spune STOP, că maimuțoii îi sunt prea dragi și că îi va vrea înapoi în camera ei. Dar, nu, a fost un copil foarte înțelegător și, când i se face dor de vreunul, vine la brad, îl ia în brațe, se joacă cu el și apoi îl pune la loc.

Una peste alta sunt tare mândru de bradul nostru. Ornarea lui nu ne-a costat absolut nimic și, zic eu, a ieșit un brad foarte, foarte frumos.

Cum vi se pare ideea? Cum vi se pare bradul? Voi cum l-ați decorat anul ăsta?