E-fluent sau cum mă trimiți tu la Paris! Mulțumesc mult de tot!

E-fluent

Am fost de câteva ori în Paris, în vacanță. Dar de data asta va fi o excursie sponsorizată de tine.

Stai liniștit, nu îți iau niciun bănuț din buzunare, economiile tale sunt în siguranță. Mi-ai dat deja cel mai de preț lucru pe care puteai să mi-l oferi: încrederea ta! Da, e tot ce îmi doream de la tine și îți mulțumesc că mi-ai oferit-o.

La ce-mi trebuie încrederea ta? Păi intri zilnic pe blogul meu și la asta îmi trebuie. Că vii aici, foarte des, este suficient pentru mine. Îmi apreciezi munca, citești ce scriu, uneori ești încântat, alteori revoltat, poate mă și cerți, dar te întorci. Tu și alte câteva mii de oameni care citesc zilnic Taticool.

N-ați înțeles încă despre ce e vorba în articolul ăsta, nu?

E vorba despre un singur lucru: despre faptul că eu, Taticool, Dan Cruceru, vreau să-ți mulțumesc ție, cititorule anonim, pentru minutele pe care ți le irosești ca să accesezi acest blog!

Și da, pentru că sunteți atât de mulți, blogul meu a fost inclus într-o listă specială, de bloguri de parenting importante din România, „E-fluencers”. Așa se face că, pe baza acestei liste, am fost invitat, împreună cu alți 9 bloggeri români din domeniu, la o mare întrunire a bloggerilor de parenting din Europa- E- Fluent, eveniment organizat de Parole de Mamans, un site puternic francez. Și da, are loc la Paris.

Uite așa tu mă trimiți la Paris! Pe cheltuiala ta! Nu financiară, ci de timp, timpul acordat mie, uneori o monedă mai scumpă decât orice sumă de bani.

Așa că MULȚUMEEEEEEEEEEEESC! De o mie de ori îți mulțumesc!