Cum m-au făcut să lăcrimez niște hăinuțe! (P)

Am 37 de ani, 1.90 si vreo 85 de kilograme. Pot spune că sunt un bărbat în toată firea, că am trecut prin multe, că am o experiență de viață consistentă. Și că nu mă impresionează până la lacrimi multe chestii. Bine, mai puțin faza cu Daenerys când îi moare dragonul. Dar la momentul acela nu aveai cum să nu lăcrimezi oricât de tare ca piatra ai fi! Sunt sigur că mă înțelegeți. 🙂

În fine, de ceva vreme am aflat că voi fi din nou tată. Au trecut 5 luni, sarcina evoluează bine, mami e bine și ea.

Eu nu sunt prea bine pentru că am o mie de întrebări, de dileme, de îngrijorări.

Așa se face că, până de curând, nici nu prea am vorbit despre viitorul copil. Nu am vorbit cu nimeni, nici măcar între noi. Pur și simplu ne făceam că nu există, căutam să avem aceeași viață ca până acum.

Erau, totuși, câteva momente în care ne aminteam de sarcină- mami avea pofte și eu trebuia să mă conformez, iar Sophia ne punea să ne pupăm ca să-i facem un frățior sau o surioară. Da, era foarte drăgălaș momentul. Fiică-mea e culmea geloziei când ne vede că ne pupăm, dar, de câteva luni bune, ne permitea acest gest pentru că își dorea foarte mult și ea un bebe. Și cu pupăturile știe că începe totul în conceperea unui copil. Nu i-am spus nici ei despre sarcină decât foarte târziu. Așa că ne amuza insistența puștoaicei când ne cerea să ne pupăm și să-i facem o surioară.

Una peste alta, însă, între noi, adulții, vorbeam puțin spre deloc despre minunea ce are să vină.

Până când ne-am trezit la ușă cu primul cadou pentru “Burtică”. Mda, cei de la Kaufland mi-au citit articolele și ne-au trimis câteva hăinuțe din noua lor gamă- Kuniboo.

Mi-a plăcut mult cadoul. Era personalizat, cu o atenție foarte mare la detalii.

Iar când am deschis minunăția aia de cutie…. jur că așa m-au luat niște emoticoane…. 🙂 Cât sunt eu de mare, mi-a apărut o lacrimă în ochi. De fericire, de bucurie imposibil de descris în cuvinte, de conștientizare că…. minunea se întâmplă. Au trecut, totuși, 7 ani de la primul sentiment de acest gen. Așa că senzația e foarte puternică.

Hăinuțele acelea atât de mici, atât de delicate. Și botoșeii care încap într-o palmă. Băi, Dane, chiar ți se întâmplă!!! Chiar vei fi tată! Și de data asta vei avea un băiat. Da, ți se împlinește marele vis de a avea o familie perfectă!

Trăiesc un vis, asta e clar. Cel mai mare vis! Ciupiți-mă să fiu sigur că nu dorm!

Practic vorbind, însă, atunci când se naște un bebe, ai nevoie de multe. Inclusiv de haine. Așa că vă invit să luați în calcul și propunerea celor de la Kaufland.

Colecția Kuniboo e faină tare. Prețuri decente, imprimeuri smart și, mai ales, o calitate deosebită- Toate fibrele naturale utilizate în produsele marca KUNIBOO provin din bumbac bio certificat conform GOTS (Global Organic Textile Standards). Acesta reglează umiditatea, datorită capacității mari de absorbție. De asemenea, are un potențial alergenic redus și favorizează respirația pielii, fiind în același timp și foarte rezistent la purtare.  În plus, produsele sunt certificate cu standardul OEKO-TEX® 100, un sistem de certificare al produselor textile de rang mondial, independent, ce atestă cel mai înalt nivel de siguranță, incluzând verificări ale substanțelor toxice sau chimice cu risc cât de mic pentru sănătate.

Deci, în căutările voastre, puneți pe listă și Kuniboo. E un sfat valabil și pentru părinții cu copii mai mari. Colecția are produse pentru bebeluși și până la copii de 6 ani.

PS: Marea mea întrebare n-are încă un răspuns. Mi-l puteți da voi? CUM SE CRESC BĂIEȚII? Că la fete mă pricep, dar la dintr-ăștia… nu. 🙂