Ce pot face 2 copii și un tătic într-un magazin de haine?

img_4746

Oare ce pot face? 🙂 Merg la cumpărături, se echipează de grădiniță, normal.

Sau varianta corectă, la care sunt sigur că vă gândeați, fac haos. Da, exact asta am făcut noi, în magazinul Next, din Mall Băneasa.

Hai să vă povestesc cum s-a întâmplat: cei de la Next au zis că vor să merg cu Sophi să le vedem noua colecție de hăinuțe, pentru toamnă-iarnă. Ce nu știu ei, e că nouă oricum ne plăceau hainele lor, pentru că au o grămadă de printuri cu mesaj ca cele din poză. Așa că invitația a venit mănușă.

Dar, cum ei au niște haine foarte faine și pentru băieței, ne-am luat ajutoare: pe Patrick, unul dintre cei mai buni prieteni de-ai Sophiei. Că, deh, să probăm pe îndelete și să ne spunem clar părerea, documentați.

Măi, oameni buni, nu știți ce a ieșit acolo! Eu cu fiică-mea mă descurc de minune. Nici cu un alt copil nu sunt diletant, adică mă înțeleg cu el, devenim repede prieteni.

Dar, când se întâlnesc ăștia doi, e nebunie. Complotează împreună împotriva mea de mi se ridică părul pe cap instant. Exact așa au făcut și în Next.

S-au apucat să alerge, să se ascundă de mine, să-și aleagă haine singuri, să dărâme rafturile, HAOS! Iar cei de la Next se uitau la noi neputincioși. Doar ei făcuseră invitația, ar fi fost culmea să ne dea afară.

Una peste alta, am apelat numărul de urgență, în cazul de față, numerele de telefon ale mămicilor celor două „creaturi” și mi-au dat o mână de ajutor. Lucrurile au revenit la normal și cei doi „monștri” au cooperat imediat. Ba chiar au făcut și parada modei, într-un stil pur și simplu cuceritor. Vedeți și imaginile întregii povești din clipul de mai jos.

Una peste alta, noi am mers în Next cu o misiune clară, așa că revin la ea. Îmi place mult magazinul ăsta și le fac reclamă cu mare drag. Au niște haine superbe pentru prichindei de toate vârstele. Să nu-mi spuneți că voi nu vă îmbrăcați copiii cât de cool puteți, că nu vă cred. Că doar cu ei ne mândrim în lume.

Iar magazinul chiar are haine și încălțări faine, culminând cu noua colecție. Să arunce cu piatra în mine cui nu-i plac ținutele din clip! Chiar arată fantastic.

Nu mă pricep eu la fashion, mai ales la haine de fetițe, dar astea m-au dat pe spate.

Am putut să văd și materialele, le-am pipăit. Calitatea e la fel cum o bănuiești văzând pozele. În plus, am probat tot ce ne-a ieșit în cale și cei doi „monștri” au fost îmbrăcați exact cu hainele potrivite mărimii lor. Știți că ăștia mici cresc extrem de repede și, de la o lună la alta, își schimbă mărimile. Apoi mai e și faza cu calapodul diferit la încălțări, de la brand la brand.

În fine, noi suntem fan Next. Acum, o spunem și oficial. Și, dacă sunteți la fel de fashioniști ca noi, dați o fugă până la magazinul ăsta. Îi găsiți în Mall Băneasa, în Afi Cotroceni, în Promenada Mall și în Mega Mall. Merită din plin!

Dragi tătici, dacă reușiți să vă convingeți soațele să meargă doar ele cu copiii la cumpărături, dați un semn. Poate mergem cu toții la o bere cât așteptați să facă doamnele cumpărături. Mie unul mi-ar plăcea să vă cunosc.