Câte amintiri ai pierdut? Uite un gadget care salvează situația și ajută și copilul la școală! (P)

Manuale, cărți, lecturi suplimentare, fișe de lucru, proiecte. Mda! E o certitudine: a început școala. A copilului, evident, dar știm cu toții că, de fapt, odată cu el și părinții au început școala. La noi, acum clasa a doua. Deci… ne așezăm cu toții cuminți în bănci și învățăm adunări, scăderi și tabla înmulțirii!

La toate astea, vin printurile- fișe, planșe, tot felul de proiecte. Despre multe dintre ele, aflăm din mers. Adică, în seara de dinaintea prezentării lor la școală. Și ce te faci atunci? Centrele de print nu sunt deschise tot timpul, plus că, în 2020 aproape, ar cam trebui să fii echipat cu un gadget fain acasă pentru astfel de situații.

Și cum noi printăm și poze multe, clar ne trebuia o imprimantă.

Imprimanta noastră, Epson EcoTank L3160, vine la pachet cu cerneală pentru până la 3 ani!!!! Adică dai un ban o dată și cam gata pentru muuuult timp. Are ditamai rezervorul de cerneală. Plus: consumă mai puțină energie decât o imprimantă cu laser! Cei de la Epson se laudă că economisești până la 90% din costurile cu cerneala și imprimarea. Un singur rezervor de cerneală de la Epson ține cât 82 de cartușe clasice. Și 3 ani garanție!!! Iar cu acest model EcoTank L3160 poți printa până la 14.000 de pagini color și 6.500 de pagini alb negru, până când faci refillul cu cerneală! Super investiție!

Multifuncțional 3-în-1, cu ecran LCD si Wi-Fi direct, Epson EcoTank L3160 printează, copiază și scanează dar tipărește și fotografii. Iar mie îmi plac mult, mult mai mult printate decât uitate prin telefon sau laptop. Sau nu doar uitate, ci chiar pierdute! Când îți crapă gadgeturile… și nu ai back-up… e nasol!

Ați trecut prin dezastrul ăsta, nu? Sunt sigur că da. Eu am pățit-o de mai multe ori, de-a lungul vieții. Așa că… am un motto în viață în privința acestor amintiri: ,,Dacă nu e printat, momentul acela superb nu a existat!”. Mda, cele mai frumoase amintiri sunt cele așternute pe foaie, printate frumos și puse apoi în ramă sau în albume foto. Toate fotografiile astea vor fi la îndemână și peste 20 de ani. Hai să râdem cu toții când găsim în rafturile părinților noștri poze cu noi din copilărie! Ocazia asta trebuie să o aibă și nepoții noștri!

Și, pentru că vorbim de fotografie, peste vară, Sophia a avut ca temă să facă un jurnal de vacanță, așa că am muncit toți la el. Un caiet în care a scris ce a făcut în cele trei luni de concediu, însoțit de fotografii cu momente memorabile. Avem cel puțin 1000 de poze făcute în lunile astea. Nu-i păcat de ele? Așa că Epson EcoTank L3160 chiar își merită investiția.

Ce-mi mai place la imprimanta asta este că, prin aplicația Epson iPrint, poți printa tot ce vrei direct de pe telefon. Da. Am selectat câteva poze, aplicația mi le-a decupat automat ca să se încadreze în dimensiunile hârtiei foto instalate și am apăsat un buton. În zece minute, le-a avut pe toate numai bune de pus în ramă! Îmi place și pentru că e foarte fiabilă, scanează direct din telefon, cu aceeași aplicație, orice document și face și copii nelimitate. Practic e un birou ambulant de care se poate folosi toată casa sau toți angajații unei firme. Pot trimite, de la distanță, documente la printat și aprobat.

Modelul nostru, Epson EcoTank L3160, e 1.000 de lei pe Emag. Sunt și mai ieftine și mai scumpe, dar pentru noi e suficient acest model. Toată gama asta face parte din promoția Epson cash-back. Găsiți toate detaliile aici. Pe scurt: dacă vă cumpărați o imprimantă și vă înscrieți pe site-ul lor, primiți până la 500 de lei înapoi, în funcție de modelul pe care l-ați ales. Deci prețurile sunt chiar mai mici până pe 31 octombrie 2019.

Acestea fiind zise, sunt foarte mândru de noul gadget al familiei Taticool. Soția a fost mulțumită de calitatea pozelor, Sophie nu are cum să se plângă că trebuie să printeze vreo temă, dar n-are pe ce, iar eu mi-am confirmat, încă o dată, dacă mai era nevoie, statutul de șeful gadgeturilor la noi în casă. Acum suntem pregătiți pentru zecile de fișe de lucru, foi de colorat, șabloane și proiecte ce vor trebui printate la școală. Pentru activități creative, gen DIY, proiecte de zile aniversare sau planșe de colorat, aruncați un ochi și aici. Sunt lucrări gratuite.

PS: Jurnalul de vacanță al Sophiei a fost foarte, foarte apreciat! Așa pe măsura distracției de care ea s-a bucurat în cele trei luni imense de vacanță. Doar ne-am dat peste cap să mergem în tot felul de locuri faine astfel încât să-i creăm amintiri memorabile. Amintiri pe care, așa cum spuneam, trebuie să le punem și în ramă! 🙂

PPS: Stați prin preajmă, în zilele următoare, vin și cu un concurs fain de la Epson!