Câștigătorul concursului Lidl și Ice Age este…

kw28_ice_age_evenimente

Înainte de a vă spune cine a câștigat, aș vrea să vă mulțumesc tuturor celor care ați participat. Mi-ați trimis niște mesaje absolut superbe, niște mesaje în care v-ați pus sufletul pe tavă, povestindu-mi despre copilăria voastră și despre bucuria de a colecționa.

Sunteți niște oameni foarte frumoși și mă bucur că îmi sunteți printre cititori. Aș fi vrut să îi trimit fiecăruia dintre voi acest premiu, dar nu se poate. Regulile concursului au fost clare, așa că iată cine este câștigătorul:

Se numește Amarandei Andreea și mi- a trimis următorul mesaj:

„Buna taticool. Sunt o mamica cu un pui de un an si 10 luni…cam sec inceputul…as fi scris altfel, dar nu cred ca stiu sa adun intr-o propozitie toata verva, bucuria si recunostinta statutului de mamica. Si m-as abate de la subiect :). Provin dintr-o familie cu parinti divortati pe cand eram suficient de mare cat sa inteleg destule si prea mica sa inteleg totul. Cand ne-am mutat, mama mea a considerat ca nu mai am nevoie de nici o jucarie, asa ca „donat” tot. Toate jucariile mele, inclusiv un iepure alb cu gluga de care eram foarte atasata.

Asa ca am inceput sa-mi reconstruiesc din nimic „avutia” mea…carti, carti si iar carti. Ajunsesem sa citesc cu lanterna sub plapuma si eram crunt certata ca citesc prea mult si eram instiintata ca o sa innebunesc de la atata citit…Ma bucur ca am fost o „rebela” si nu am ascultat acest sfat de a nu citi…Apoi am inceput sa colectionez servetele 🙂 perioada propice era de craciun, cand mergeam cu colinda. Eram 5 copii de la liceul de muzica si cantam super pe voci plus chitara si eram primiti si ni se deschideau si usi la care nici nu bateam 🙂

Astfel colectia mea crestea fabulos. Indesam cate un servetel in buzunar cu o oarecare jena ca nu cumva sa ma vada gazda…Si unii oameni care ma surprindeam intrebau cu un suras daca adun servetele si, aducandu si aminte de propria lor copilarie, cu chipul blajin, imi dadeau de prin casa si alte modele de servetele…plus dubluri :). Apoi am inceput sa adun partituri cu muzica de film…si se gaseau foarte greu, nu ca acum. Pianul era alinarea mea suprema intr-o copilarie nu prea fericita. Partiturile le am si acum…restul colectiilor le-am oferit altor copii, pentru a face rost de o alta colectie, de zambete, ca si tine, taticool. PS: …love..you. 😉 „

Ea va primi albumul Lidl Ice Age și câteva zeci de abțibilduri.

Andreea, aștept de la tine un mail pe contact[@]taticool.eu, cu datele tale de contact și adresa de livrare. Felicitări!

Cu ceilalți, ne revedem la următorul concurs. Vă salut cu mare drag!