Cum să cumperi cadourile pentru copii cu 0 bătaie de cap

jucării

Vrem nu vrem, sărbătorile vin! Mai e puțin și copiii noștri știu că vor primi multe cadouri. Mai întâi de Moș Nicolae și, apoi de Crăciun.

Nu vi se par cam cuminți în ultima vreme? Nu vi se pare că au început să fie mai ascultători? Așa… că nu mai fac toate trăznăile posibile?

La fiică-mea e clară schimbarea. Zău dacă mai iese din cuvântul meu. Cum a simțit că se apropie sărbătorile, cum s-a făcut perfecțiunea întruchipată. Chiar mă rog de ea să mai strice ceva prin casă. Dar nimic! Auzi la ea să-și facă până și curățenie în cameră?!!!

Da. Sărbătorile ne transformă copiii în niște îngerași. Să nu-mi spuneți că ei sunt îngerași tot timpul. Cine spune asta n-are copii. Dar acum chiar sunt niște sfinți.

Asta pentru că știu că doar copiii cuminți primesc cadouri. Măcar cu atât să-i șantajăm și noi! 🙂

Dar, dacă tot sunt ei pregătiți și ascultători, cred că e bine să știm și noi, din timp, ce găsim prin magazine.

Carrefour a lansat, de exemplu, catalogul de jucării, care conține toate jucăriile pe care le găsiți la prețuri speciale până pe 7 decembrie. Și, mamă, câte sunt! Fiică-mea a bifat deja vreo 10 păpuși! Hm, cred că, totuși, exagerează cu lista asta…

Ce mi-a atras atenția, în mod deosebit, dincolo de varietatea produselor, a fost posibilitatea de a plăti în rate. Mă gândesc că unii dintre noi au multe cadouri de cumpărat sau că, dacă ne strângem doi, trei prieteni, putem să acumulăm un bon de cel puțin 500 de lei și să plătim în șase rate cu 0 dobândă prin card Carrefour. Sincer, e foarte util, mai ales că în perioada asta sunt tot felul de cheltuieli.

Și cea mai tare chestie e pentru noi, bucureștenii foarte ocupați: Carrefour a devenit partener Bringo. Dacă nu ați aflat despre serviciul Bringo încă, găsiți informații aici. Pe scurt, descarci aplicația din Apple Store sau Google Play, îți faci cont, alegi produsele dorite, iar livratorii Bringo fac cumpărăturile pentru tine și în 90 de minute ți le aduc la ușă, cu plata la livrare! Simplu, nu? În 10 minute, ai rezolvat cu ce pui sub brad anul ăsta!

Pentru mai multă inspirație, răsfoiți catalogul Carrefour aici. Și spor la cumpărături!